Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip paįvairinti masturbaciją, kad patirtumėte daugiau malonumo?

Vieni pripažįsta, kiti ne, tačiau masturbuojasi dauguma. Tačiau kartais net ir žaidimai su savimi pabosta ir norsi išbandyti kažką naujo. Ar galima paįvairinti masturbaciją? Žinoma, taip.

Įprastai žmonės masturbuojasi gulėdami ant nugaros ar sėdėdami.<br>123rf nuotr.
Įprastai žmonės masturbuojasi gulėdami ant nugaros ar sėdėdami.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Nov 5, 2015, 6:39 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 3:09 PM

Sekso metu puikiai žinome, kaip svarbu stimuliuoti įvairias erogenines zonas, tam, kad patirtume daugiau malonumo. Tačiau masturbacijos metu dauguma koncentruojasi tik į genitalijas. Lieskite save daugiau. Neapsistokite vien tik ties jums puikiai žinomomis erogeninėmis zonomis. Net ir genitalijas dažniausiai stimuliuojame tik pačiuose jautriausiuose taškuose. Apšilimui pabandykite mažiau jautrias, bet jaudinančias zonas (merginos, nepamirškite lytinių lūpų, o vyrai – kapšelio). Eksperimentuokite liečiant visą savo kūną. Gali būti, kad taip atrasite nepamirštamų pojūčių. Geresnis savo kūno pažinimas leis patirti daugiau malonumų ne tik masturbuojantis, bet ir mylintis su partneriu.

Gerai visiems žinomas būdas masturbacijos paįvairinimui – sekso žaisliukai. Atraskite jų naujas paskirtis. Vibratoriumi galite stimuliuoti ne tik genitalijas, bet ir kitas erogenines zonas, pavyzdžiui, krūtų spenelius. Falo imitatorių galite atvėsinti ar pašildyti vandeniu ir taip patirti kitokių pojūčių. Analinį kaištį galite įsikišti į vaginą – dėl savo formos jis puikiai gali priglusti prie G taško ir jį stimuliuoti. Taip pat žaisliukų žaidimuose su savimi neturėtų pamiršti ir vyrai. Išbandykite masturbatorius, analinius žaisliukus, prostatos masažuoklius ar pasiskolinkite merginos vibratorių ir juo pamaloninkite jautriausias savo kūno vietas.

Įprastai žmonės masturbuojasi gulėdami ant nugaros ar sėdėdami. Pabandykite tai pakeisti. Išbandykite masturbaciją stovint, tupint, gulint ant pilvo, stovint ant keturių (šiuo atveju, tiksliau – ant trijų). Galbūt fiziškai didelio skirtumo ir nepajausite, tačiau psichologiškai – tai bus kažkas naujo.

O galbūt išbandykite tai dviese? Įprasta manyti, kad masturbacija yra vieno žmogaus žaidimas. Tačiau išbandyti tai su partneriu gali tapti puikiu prieskoniu meilės žaidimams. Masturbuotis, tuo pačiu metu stebint besimasturbuojantį partnerį, jaudina ypač stipriai. Kitas būdas – seksualiai pozuoti ar šokti, kol mylimas žmogus tenkina save. Taip pat tai geras būdas patirti intymumą, jei esate toli vienas nuo kito. Žaiskite su savimi stebėdami vienas kitą per internetinę kamerą, kalbėdami telefonu ar susirašinėdami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.