Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Vaizdelis pro Baltarusijos daugiabučio langą atėmė žadą

Vyras, dėvintis „Nike“ džemperį viduryje šaligatvio užsiiminėja seksu su savo pasilenkusia mergina. Tokį vaizdą anksti ryte užfiksavo Baltarusijos sostinės Minsko Sucharevo mikrorajono gyventoja pro savo daugiabučio langą.

Baltarusijos daugiabučio gyventojai tokio vaizdo pro langus išvysti nesitikėjo.<br>123rf nuotr.
Baltarusijos daugiabučio gyventojai tokio vaizdo pro langus išvysti nesitikėjo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2016, 5:07 PM, atnaujinta May 17, 2017, 10:40 PM

Liudininkų teigimu, vieną ankstyvą rytą jie buvo pažadinti garsių dejonių.

Pažvelgę pro langą jie pamatė juodą „Nike“ džemperį dėvintį vyrą su nusmauktomis kelnėmis, laikantį už strėnų pasilenkusią ir rankomis į šaligatvį atsirėmusią apsinuoginusią merginą be kelnaičių.

Akivaizdu, kad pora, nepaisydama baimės, kad juos kas gali pamatyti, netoli pagrindinės gatvės, tenkino savo aistrą. Gali būti, kad porelę meilės alkis užvaldė grįžtančią namo iš naktinio pasilinksminimo.

Viena liudininkė įamžino šį aktą ir patalpino nuotrauką į socialinį tinklą „Twitter“, kur ji tapo žaibiškai populiaria, o internautai netruko iš jos sukurti memus.

Kaip rašo interneto portalas „MailOnline“, liudininkai parašė: „Tai – įžymi nuotrauka iš Sucharevo. Įdomu, kas liko už kadro“.

Teigiama, kad jeigu pora būtų atpažinta, jie gautų nemažą baudą už chuliganizmą. Nuobaudą gautų ir moteris, paviešinusi porelės nuotrauką už pornografijos sklaidą.

Vis dėlto, vėliau Rusijos ir Baltarusijos žiniasklaida, aprašiusi šį nutikimą, pažymėjo, kad nuotrauką į socialinius tinklus įkėlusi moteris, iškviesta į policijos apklausą, neva prisipažino vaizdelį sužvejojusi internete ir nežinanti, kur ir kada išties buvo padarytas toks pikantiškas kadras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.