Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Ekspertė išdavė 6 būdus, kad seksas būtų malonesnis

Ar jūsų seksualinis gyvenimas kelia nuobodulį? Laimė, tam yra aistrą gelbstinčių patarimų. Kaip rašoma portale „The Sun“, yra daugybė būdų atgaivinti aistrą. Kelis jų pateikė sekso ekspertė Kate Taylor.

Galima inicijuoti tiek partnerio, tiek savo jaučiamą aistrą.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Galima inicijuoti tiek partnerio, tiek savo jaučiamą aistrą.<br> "123rf.com" asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2018, 7:11 PM

Popietės linksmybės

„Kai sutvarkysiu skalbinius, išsivalysiu dantis ir užpilsiu tualetą valikliu, būsiu nusiteikusi seksui, mielasis“, – tai frazė, kuri niekada nesužadins erotinės nuotaikos.

Tai kam tikėtis, kad ėjimas miegoti po vakaro darbų atrodys seksualus? Jeigu jūsų ir partnerio libido pakyla vos leidžiantis saulei, esate absoliučiai normalūs. Mokslininkų tyrimai rodo, jog vyrų aistros pikas vyksta apie 19 val., o moterų – apie 17:30 val.

Imkitės veiksmo! Skirkite laiko seksui 15 val. po pietų. Tuo metu vyrams pakyla estrogenų lygis, todėl jie jaučia didėjantį potraukį. Jei galite sau leisti, užsisakykite viešbutį. Pigesnis būdas – parsivesti partnerį namo pietums, o po jų patiekti... desertą.

Mitybos ypatumai

Austrės – jau senamadiškas pasirinkimas. Naujausiu afrodiziaku laikomos gražgarstės! Pipirais pabarstyti jų lapeliai padeda kilstelėti libido aukštyn. Šios salotos pilnos antioksidantų, kurie sumažins aplinkos taršos padarytą žalą jūsų organizmui.

Nemėgstate gražgarsčių? Išmėginkite avokadus, migdolus, ananasus ir figas. Visi jie gerina širdies darbą, taigi mažina erekcijos disfunkciją ir pervargimą.

Imkitės veiksmo! Suruoškite seksualų pikniką ir keliaukite į gražią vietelę. Taip pat nepamirškite raudono vyno – seksualinės medicinos studijos rodo, kad jis padidina moterų libido.

Pavyduliaukite

Artimas vienas kito pažinimas suteikia artumo. Tačiau jei pradėjote partnerį matyti kaip dar vieną baldą namuose, tam yra greitas pagalbos būdas. Tiesiog įsivaizduokite jį besiglamonėjantį su kuo nors kitu.

Psichologų teigimu, pavydas skatina testosterono gamybą moterų organizme. O testosteronas smarkiai padidiną sekso troškimą. Tačiau neprašykite vyro, kad taip pat pavyduliautų – jie į pavydo jausmą reaguoja kitaip.

Imkitės veiksmo! Įsivaizduokite savo mylimąjį bučiuojantį kitą moterį. Prileiskite vonią karšto vandens ir pakvieskite partnerį prisijungti.

Užvedanti muzika

Jei seksualumas paliko namus, pamėginkite juos užpildyti ritminga muzika. Poros, kurios reguliariai kartu garsiai klausosi muzikos, 67 proc. dažniau mylisi.

Imkitės veiksmo! Kartu susirangykite ant sofos ir pasiklausykite dainų iš tų laikų, kai susipažinote. Muzika sužadina prisiminimus, tad klausantis aistrą kėlusios muzikos troškimai gali sugrįžti. Jei važiuojate mašina, pasigarsinkite grotuvą ir dainuokite kartu.

Baimė ir meilė

Bet kas, kas priverčia jūsų širdį plakti stipriau, gali paskatinti jus jaudintis ir prie partnerio. Baimė ir seksualinis troškulys – beveik identiški jausmai. Tas pats chemijos kokteilis pasklinda po jūsų kūną ir kai baiminatės dėl savo gyvybės, ir kai žiūrite filmą su Ryanu Goslingu.

Imkitės veiksmo! Pasimatymą praleiskite žiūrėdami baisų filmą ar eidami į atrakcionus. Laikykitės partnerio rankos ir pajusite, kaip kyla aistra.

Būkite kūrybingi

Tai tinkamiausias metas išnaudoti jūsų kūrybiškumą. Pasirodo, kūrybingi žmonės gyvena geresnį seksualinį gyvenimą.

Taip pat, pasak tyrimų, kuo daugiau kūrybinių veiklų užsiimi, tuo daugiau seksualinių partnerių ar potraukių atsiranda tavo gyvenime.

Imkitės veiksmo! Kartu iš naujo dekoruokite savo miegamąjį, kad jis taptų įkvepiančiu. Užsiregistruokie į pamokas poroms, kartu gaminkite ar žiūrėkite filmus suaugusiems. Užsiimant bendru hobiu tarpusavyje atsiras ir geidulingų žvilgsnių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.