Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pasaulio pasileidėlius vilioja sekso sala: giriasi nepamirštamais įspūdžiais

Pašėlusios linksmybės su gražiausiomis Lotynų Amerikos merginomis ir proga keturias dienas pagyventi atokioje saloje kaip milijonieriui. Susidomėjote? Po praėjusių metų skandalo Kolumbijoje, kai politikai uždraudė vaizdo klipą, kuriame užsieniečiai buvo kviečiami atvykti į sekso salą ir nepaliaujamai naudotis 60 moterų seksualinėmis paslaugomis, atrodė, kad tokių kelionių niekas nebesiūlys.

 Trijų naktų ir keturių dienų kelionė kainuoja per 5 tūkstančius eurų. <br>„123rf.com“ nuotr.
 Trijų naktų ir keturių dienų kelionė kainuoja per 5 tūkstančius eurų. <br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2018, 5:48 PM

Tačiau šiemet ta pati Kolumbijos įmonė „Good Girl Company“ vėl kviečia 50 laimingųjų į išskirtinę keturių dienų kelionę, kurios metu vyrai galės ne tik mėgautis 100 gražuolių draugija, bet ir laisvai vartoti narkotines medžiagas, be jokių apribojimų gerti alkoholį.

Praėjusiais metais sekso orgijos vyko šalia Kartachenos miesto, Kolumbijos šiaurėje esančioje saloje. Šiemet – tariamai dėl saugumo – sekso salos vieta nebenurodoma.

Ją sužinoti gali tik įsigijusieji bilietus į išskirtinį renginį. Atskleidžiama tik tiek, kad tai – atogrąžų sala, esanti šalyje, kurioje narkotikai ir prostitucija nėra uždrausti.

Prieštaringai vertinama kelionė į privačią atogrąžų salą numatoma gruodžio viduryje. Trijų naktų ir keturių dienų kelionė kainuoja per 5 tūkstančius eurų. Pasak kelionės organizatorių, tokia suma – visiškas niekis, palyginti su tuo, ką už ją bus galima gauti.

Nemokamas pervežimas į oro uostus, golfo laukai, teniso aikštynai, rankinio aikštelė, trys baseinai vakarėliai prabangiose jachtose su dviem didžėjais, gardūs aukščiausios klasės virėjų paruošti valgiai, laisvai besiliejantys gėrimai, 5 žvaigždučių viešbučio kambariai su vaizdu į vandenyną ir, žinoma, gražuolės, pristatančios gyvus sekso pasirodymus ir pasiruošusios įgyvendinti kiekvieną svečio svajonę ir norą – visu tuo sekso ištroškę vyrai viliojami į privačią salą.

„Visos moterys bus pasiruošusios suteikti jums malonumą ir jūs jausitės tarsi karaliai“, – žadama kelionės organizatorių interneto svetainėje.

Ten taip pat rašoma, kad kiekvienas svečias per dieną galės neribotai mėgautis seksu su dviem pasirinktomis moterimis.

Niekas nedraus jomis dalytis, keistis su kitais salos svečiais.

Išvysti iš anksto gražuolių, su kuriomis laukia linksmybės, smalsuoliai negali. Tokia galimybė suteikiama tik nusipirkusiems bilietus.

Kelionės organizatorių svetainėje galima pamatyti ir skandalą sukėlusį praėjusių metų vaizdo klipą, po kurio Kolumbijos politikai griežtai pareiškė, kad tokia kelione susigundę užsieniečiai bus neįleidžiami į šalį, o pati kompanija už tokią veiklą sulauks itin rimtų pasekmių.

Seksualumu alsuojantis vaizdo klipas netgi buvo pašalintas iš „YouTube“. Tad kas gi iš tikrųjų dėjosi saloje, kad vaizdų iš jos nė negalima atvirai demonstruoti?

Tai neseniai atskleidė keli joje apsilankę turistai. Juos pakalbino vienas didžiausių Jungtinės Karalystės leidinių.

Pasak kalbintų svečių, kelionė buvo tikrai įsimintina. Saloje netrūko nieko – garsenybių, prostitučių, narkotikų ir per naktis besitęsiančių audringų vakarėlių.

Niujorke gyvenantis Ryanas pasakojo, kad orgijos prasidėjo vos tik 30 svečių sulipo į prabangią jachtą, kuri turėjo nuplukdyti juos į privačią Karibų jūros salą. Jachtoje šoko, gėrė 60 menkai prisidengusių seksualių Lotynų Amerikos gražuolių.

33-ejų dantistas greitai pasirinko sau dvi patinkančias moteris ir po 15 minučių leido laiką su jomis lovoje.

Pasak Ryano, visi svečiai džiaugėsi savo palydovėmis, išskyrus vieną, kuris atvyko paskutinis.

Jis pageidavo labai lieknos gražuolės, o ta, kuri jam atiteko, jo nuomone, buvo per putli.

Kelionės organizatoriai problemą išsprendė akimirksniu – nepatikusioji prostitutė turėjo pasišalinti.

Ją pakeitė kita, kurios figūra įtiko įnoringajam svečiui.

Niujorkietis pasakojo, kad visi svečiai buvo 25–50 metų vyrai. Tiesa, dalyvavo ir viena pora. Pasak Ryano, pora visos kelionės metu smarkiai pykosi.

Dauguma svečių – savo srities profesionalai: gydytojai, teisininkai, verslininkai, IT specialistai. Dauguma amerikiečių, bet buvo ir australų, kanadiečių, prancūzų, britų, arabų.

Pusė svečių – vedusių. Ryanas taip pat vedęs. Prieš vykdamas į sekso salą, kuri, anot dviejų vaikų tėvo, primena tikrą atogrąžų rojų, savo žmonai pasakė, kad išvažiuoja į komandiruotę.

Pasak niujorkiečio, tarp svečių buvo ir dvi garsios kanadiečių popžvaigždės, kurių buvo neįmanoma neatpažinti.

Ryanas pasakojo, kad kai kurie salos svečiai nemiegojo visą atostogų laiką – ištisas keturias paras. Sekso apsėsti vyrukai nenorėjo praleisti nė vienos galimybės mėgautis savo gražuolių kompanija. Beje, pasikalbėti su palydovėmis buvo sunku – dauguma jų angliškai mokėjo kelias frazes.

Amerikiečiui visos kelionės metu labiausiai įstrigo pramoga, pavadinta „Visi kartu“. Jos metu kiekvienas svečias savo kambaryje galėjo vieną valandą praleisti iš karto su 15 gražuolių.

„Tai buvo pats nerealiausias dalykas, kokį esu per savo gyvenimą patyręs. Norėjau, kad ta valanda niekada nesibaigtų“, – britų dienraščiui pasakojo Ryanas.

Kitos pramogos – šokiai su visiškai nuogomis merginomis, nuogalių maudynės, salsos vakarėliai su nuogakrūtėmis gražuolėmis.

Vieną vakarą, visų nuostabai, scenoje pasirodė ir du žymūs dainininkai.

Ryanas buvo vienas iš 16 svečių, kurie primokėjo beveik 7 tūkstančius eurų, kad audringas atostogas galėtų dar pratęsti keletui dienų.

Kas dėjosi per tas dienas, Ryanas nebelabai atsimena – jis buvo nuolat apsvaigęs.

Pasak amerikiečio, visos kelionės metu įvairiausi narkotikai ir stimuliatoriai buvo kiekvienam laisvai pasiekiami.

Dėl sekso pamišęs niujorkietis tvirtina jau nusipirkęs bilietą ir į šių metų kelionę. Vyras tikisi, kad su juo šiemet vyks ir jo brolis.

Kelionės organizatoriai atmeta bet kokius kaltinimus, kad moterys verčiamos dalyvauti sekso orgijose.

Pasak jų, visos palydovės saloje – laisva valia. Joms jau per 18 metų. Be to, jos visos yra atlikusios medicininius tyrimus ir neserga jokiomis lytiškai perduodamomis ligomis.

Saloje galioja griežta prezervatyvų naudojimo politika. Seksas be prezervatyvų yra griežtai draudžiamas, o apsaugos priemonėmis patiems svečiams nereikia rūpintis – jų galima rasti kiekviename privačios salos kampelyje.

Beje, tie vyrai, kurie į sekso salą nori pasiimti ir savo antrąsias puses, tai gali padaryti. Organizatoriai tvirtina, kad sala draugiška poroms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.