Nepasotinamas sekso milžinas jaučiasi apgavęs net ir mirtį

Praeityje garsus Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) krepšininkas ir buvęs televizijos realybės šou žvaigždės Khloe Kardashian (34 m.) vyras Lamaras Odomas (39 m.) atsiminimų knygoje prisipažino kenčiąs nuo sekso priklausomybės ir atskleidė neįtikėtiną skaičių moterų, su kuriomis pasimylėjo.

Buvusią „Los Angeles Lakers“ žvaigždę gydytojams pavyko pastatyti ant kojų net po to, kai jam buvo diagnozuoti 2 širdies smūgiai ir 12 insultų. Ligoninėje šalia jo buvo žmona Khloe, nors pora kartu nebegyveno.<br>„Scanpix” nuotr.
Buvusią „Los Angeles Lakers“ žvaigždę gydytojams pavyko pastatyti ant kojų net po to, kai jam buvo diagnozuoti 2 širdies smūgiai ir 12 insultų. Ligoninėje šalia jo buvo žmona Khloe, nors pora kartu nebegyveno.<br>„Scanpix” nuotr.
 Visą laiką, praleistą ligoninėje, šalia jo buvo žmona ir jųdviejų trijų vaikų motina Khloe. <br>„Scanpix” nuotr.
 Visą laiką, praleistą ligoninėje, šalia jo buvo žmona ir jųdviejų trijų vaikų motina Khloe. <br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 20, 2019, 8:39 PM

Per du tūkstančiai – tiek dailiosios lyties atstovių yra buvusios skandalingojo krepšininko glėbyje. Didžioji jų dalis – striptizo šokėjos, kurioms vyras negailėdavo pinigų.

Nors šis skaičius daugeliui gali pasirodyti neįtikėtinai didelis, neskubėkite teisti.

Dukart NBA ir olimpinis čempionas L.Odomas savo naujausiuose memuaruose „Darkness to Light“ atvirai prisipažįsta esąs priklausomas nuo sekso ir priduria negalėjęs išlaikyti savo penio kelnėse ir kokaino ne savo nosyje.

Pristatydamas savo knygą žurnalui „People“ skandalais karjeros pabaigoje ir po jos pagarsėjęs krepšininkas pasakojo, kad šią priklausomybę jaučia jau seniai – tiek, kiek save prisimena.

Ir panašu, kad tai tiesa. Sulaukęs aštuoniolikos jis jau buvo pašalintas iš universiteto dėl elgesio su prostitutėmis.

Priklausomybė nuo sekso NBA legendą pastūmėjo ir narkotikų link.

L.Odomas kartą yra prisipažinęs, kad net prieš Atėnų olimpines žaidynes kasdien rūkydavo marihuaną.

Besisvaiginantis šiuo narkotiku jis iki tol jau buvo sugautas net kelis kartus ir dėl to net viešai atsiprašęs. Tad kai reikėjo apeiti dopingo kontrolę prieš olimpines žaidynes, jis sugalvojo gudrią apgaulę – pasinaudoti dirbtiniu peniu.

Krepšininkas atvirai pasakojo, kaip į „Google“ paieškų sistemą įvedęs žodžius „dirbtiniai lytiniai organai“ užsakė didžiulį penį. Jis buvo pristatytas jau kitą dieną.

Tad kai dopingo kontrolės pareigūnas atvyko į L.Odomo namus, jis jau buvo pasirengęs – dirbtinis penis buvo pripildytas jo trenerio, kuris nevartojo narkotikų, šlapimo.

Nors dopingo kontrolės pareigūnas stovėjo du metrai nuo krepšininko, jis nieko nepastebėjo ir taip amerikietis, sėkmingai atlikęs testą, galėjo dalyvauti olimpinėse žaidynėse.

Tačiau bandydamas apgauti kitus sportininkas tik vis labiau kenkė pats sau. Kulminacija buvo pasiekta prieš ketverius metus, kai perdozavęs erekciją skatinančių vaistų ir kokaino mišinio jis vos neatsisveikino su šiuo pasauliu.

Krepšinio legendai nustojo veikti inkstai, o jo gyvybę palaikė dirbtinio kvėpavimo aparatas, kol jis net keturias dienas buvo nugrimzdęs į komą po to, kai buvo rastas netekęs sąmonės „Meilės rančoje“ – legaliame Nevados viešnamyje.

Laimė, gydytojams pavyko pastatyti ant kojų buvusią krepšinio žvaigždę net po to, kai jam buvo diagnozuoti du širdies smūgiai ir dvylika insultų.

Buvusi „Los Angeles Lakers“ žvaigždė tvirtino, kad atsigavęs po komos jautėsi tarsi apgavęs mirtį. Ir būtent šis tragiškai galėjęs pasibaigti įvykis jam buvo lyg įspėjamasis signalas susiimti ir kovoti su savo demonais.

Visą laiką, praleistą ligoninėje, šalia jo buvo žmona ir jųdviejų trijų vaikų motina Khloe. Tiesa, pora tuo metu kartu jau nebegyveno.

Moteris jau buvo pateikusi skyrybų prašymą. Nors tuo metu buvo kalbama, kad garsiosios poros skyrybų priežastis – Lamaro potraukis prie narkotikų, pats krepšininkas dabar sako, kad dėl visko kalta jo priklausomybė nuo sekso.

Atvirai apie savo priklausomybę prabilęs vyras neslepia, kad žmonos neapgaudinėjo tik santuokos pradžioje.

Beje, garsenybių pora susituokė vos po mėnesio draugystės.

Vėliau nuolat vartodamas narkotikus jis įklimpdavo į vis naujus romanus su skirtingomis moterimis.

Sužinojusi apie vis besikartojančius vyro neištikimybės atvejus Khloe jautėsi išduota. Nors sutuoktiniai ilgai bandė iš naujo sutvirtinti santykius, galiausiai po ketverių metų santuokos nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Oficialiai juodu išsiskyrė prieš trejus metus. Penkių vaikų tėvas L.Odomas (2 iš jų jis susilaukė su savo buvusia moterimi Liza Morales; trečioji jųdviejų atžala mirė sulaukusi vos pusės metų) dabar gailisi, kad dėl savo nesugebėjimo suvaldyti aistrų įskaudino buvusią žmoną.

Buvusi krepšinio žvaigždė tikisi, kad vieną dieną su buvusia žmona galės bent jau būti draugais ir iš naujo atrasti ryšį su savo atžalomis.

Jo paties vaikystė nebuvo laiminga. Kai Lamarui buvo dvylika, nuo storosios žarnos vėžio mirė jo motina. Kadangi tėvas niekaip negalėjo įveikti priklausomybės nuo heroino, berniuką apsiėmė globoti močiutė – mamos motina.

Dėl prastų pažymių Lamaras keitė mokyklas vieną po kitos, kol galiausiai pakliuvęs į tinkamo trenerio rankas atrado krepšinį, nutiesusį kelią jam į geriausiųjų ir, deja, skandalingiausiųjų gretas.

Priklausomų nuo sekso – daugybė

Amerikos priklausomybių centras skelbia, kad maždaug 12 milijonų suaugusių Jungtinių Amerikos Valstijų gyventojų yra priklausomi nuo sekso.

L.Odomo tėvas irgi niekaip negalėjo įveikti priklausomybės nuo heroino, todėl berniuką apsiėmė globoti močiutė – mamos motina. Tai galėjo ir Lamaną pastūmėti narkotikų link. L.Odomas yra prisipažinęs, kad net prieš Atėnų olimpines žaidynes kasdien rūkydavo marihuaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.