Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Striptizo šokėja sugalvojo kuo pakeisti naktinio klubo sceną

Žavi garbanė Safarii ne vienus metus dirbo striptizo šokėja. Galiausiai ji nusprendė – pakaks. Sumani amerikietė sugalvojo erotinius šokius pakeisti kita, jai kur kas įdomesne sritimi – erotine skaitmenine žiniasklaida. Pasirodo, ir kur kas pelningesne.

Seksualios nuotraukos ir erotiniai filmukai amerikietę Safarii ištraukė iš skurdo.<br>„Instagram“ nuotr.
Seksualios nuotraukos ir erotiniai filmukai amerikietę Safarii ištraukė iš skurdo.<br>„Instagram“ nuotr.
Seksualios nuotraukos ir erotiniai filmukai amerikietę Safarii ištraukė iš skurdo.<br>„Instagram“ nuotr.
Seksualios nuotraukos ir erotiniai filmukai amerikietę Safarii ištraukė iš skurdo.<br>„Instagram“ nuotr.
Seksualios nuotraukos ir erotiniai filmukai amerikietę Safarii ištraukė iš skurdo.<br>„Instagram“ nuotr.
Seksualios nuotraukos ir erotiniai filmukai amerikietę Safarii ištraukė iš skurdo.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 24, 2021, 10:07 PM

Surinkusi didžiulį gerbėjų ratą suaugusiesiems skirtoje svetainėje, kurioje galima prenumeruoti erotinį turinį skelbiančių žmonių naujienų srautą, Safarii sugebėjo per pirmus metus uždirbti šešiaženklę sumą – daugiau nei 90 tūkstančių eurų.

Arizonos valstijoje Jungtinėse Amerikos Valstijose gyvenanti Safarii pasakojo, jog tam, kad pasiektų užsibrėžtą tikslą – surinktų norimą pinigų sumą – stengiasi užsidirbti bent 260 eurų per dieną.

Per mėnesį beveik 8 tūkstančius eurų susirenkanti moteris neslepia, kad daugiau nei prieš metus jos gyvenimas buvo visiškai kitoks.

Ji šoko striptizo klube, gyveno savo senutėliame automobilyje ir dažnai nakvynę rasdavo tik ant suolelio parke.

Pinigų, uždirbtų šokant erotinius šokius striptizo klube, jai nepakako, kad galėtų gyventi padoriame būste. Laimė, dabar situacija visiškai kitokia. Ji gyvena savo pačios namuose ir mėgaujasi pramogomis.

Dabar ji – ypač populiari suaugusiesiems skirto socialinio tinklo „IsMyGirl“ žvaigždė.

Šiame socialiniame tinkle už tam tikrą mokestį galima gauti prieigą prie privačių vaizdo įrašų, nuotraukų, tiesioginių prisijungimų, galiausiai akis į akį paplepėti su stebimomis seksualiomis merginomis.

Safarii, kuri savo sekėjams prisistato tiktai vardu, pasakojo, kad dažniausiai savo vaizdo įrašuose ji šoka, tiesa, kūną pridengusi tik menkais drabužėliais.

Sekėjai gali ir tiesiogiai stebėti Safarii šokių ar kalbėjimo transliacijas.

Mergina įkelia ir savo nuotraukų, kuriose ji vilki kūną išryškinančius aptemptus seksualius drabužius.

Safarii mielai pasakoja apie savo kasdienybę.

O joje, anot jos pačios, daug rutinos.

Atsikėlusi ir pavalgiusi pusryčius gražuolė keletą valandų skaito, tuomet imasi kasdienių darbų.

Lygiai 17 valandą Safarii imasi jai pinigus uždirbančio darbo. Dvi tris valandas moteris kuria turinį suaugusiesiems skirtam socialiniam tinklui.

Safarii suka asmeninius vaizdo įrašus, atsako į žinutes savo sekėjams, tiesiogiai su jais kalbasi.

„Aš tiesiog įrašau vaizdo klipus, kuriuose seksualiai šoku savo namuose naudodama nedidelį šviestuvą arba kažkur šiek tiek apsinuoginu. Maisto prekių parduotuvėje mano draugas nufilmuoja mane iš viršaus, kad galėtumėte pamatyti mano užpakaliuką, kol renkuosi skalbimo priemones“, – apie savo veiklą portalui „Business Insider“ pasakojo Safarii.

Jos gerbėjai, norintys stebėti, kuo moteris dalijasi socialiniame tinkle, kas mėnesį turi susimokėti 9 eurus.

Seksualioji garbanė džiaugėsi, kad 2020-ųjų pradžia jai buvo ypač gera. Sausio mėnesį per vieną dieną jai vidutiniškai pavyksta uždirbti daugiau nei po 900 eurų.

Kaip jos artimieji ir draugai reaguoja į tokią veiklą?

Safarii neslėpė: iš pradžių bičiuliai ir šeima bandė ją atkalbėti nuo erotinių savo nuotraukų ir vaizdo įrašų pardavinėjimo skaitmeninėje erdvėje.

Tačiau, anot Safarii, kito pasirinkimo ji neturėjo. Jai reikėjo ko nors imtis, kad galėtų sudurti galą su galu ir pagaliau turėtų savo namus. Safarii nusprendė surizikuoti.

Nors Safarii žinoma kaip erotinio turinio kūrėja, labai dažnai gerbėjai gali matyti, kaip ji atlieka kasdienius savo darbus, pavyzdžiui, lakuojasi nagus ar mankštinasi.

Kai kurie Safarii sekėjai susimoka papildomai, kad galėtų su savo dievaite pabendrauti daugiau, užmegzti artimesnį ryšį. Vienas atvejis jai įsirėžė giliai į širdį.

Tąkart vienas gerbėjas pareiškė norą pasikalbėti apie jo neseniai mirusią motiną. Kadangi pačios Safarii mama buvo mirusi prieš metus, ji pajuto, kad juodu kažkas sieja, ir sutiko pasikalbėti.

Bendraudama su juo Safarii kas kartą klausdavo, kaip jam sekasi, kaip praėjo diena – smulkmenų, kurios jam leisdavo nors trumpam pamiršti skausmą, kurį suteikė motinos netektis.

Laikas, praleistas su kitais žmonėmis, ir darbas jai pačiai padėdavo užsimiršti.

Nors kai kurios Safarii bendramintės, viešinančios savo atviras erotines nuotraukas ir vaizdo įrašus interneto erdvėje, skundžiasi dėl savo saugumo ir privatumo užtikrinimo, Safarii tvirtino, kad dabar ji jaučiasi kur kas saugesnė nei anksčiau.

Pasak jos, darbas striptizo klube jai suteikdavo kur kas daugiau streso – ten ji nuolat jautė pavojų.

„Uždirbdavau nemažą pinigų sumą. Išėjusi iš klubo jaudindavausi, kad mane gali apiplėšti.

Arba klube žmonės bandydavo ko nors įberti į mano gėrimą. Apie daug dalykų turėdavau pagalvoti ir jų saugotis“, – atviravo Safarii.

Moteris neslėpė neretai sulaukianti iš savo sekėjų socialiniame tinkle keistų prašymų ir pageidavimų, pavyzdžiui, demonstruoti vien savo pėdas.

Kartais jos pusėn skrieja ir piktos žinutės, kai, pavyzdžiui, dėl interneto veiklos sutrinka vaizdo įrašo transliacija.

Nepaisant to, ji jaučiasi saugi ir užtikrinta, kad daro tai, kas teisinga ir jai naudinga. Jos kuriamas erotinis turinys leidžia jai uždirbti tiek, kad gali ne tik išlaikyti save, bet ir finansiškai padėti kitiems šeimos nariams. Ji netgi pradėjo taupyti, kad ateityje galėtų siekti karjeros.

„Aš miegodavau ant suoliukų ar savo automobilyje, o dabar man niekada nereikia nerimauti dėl darbo.

Dabar aš galvoju apie tai, kaip man per metus surinkti šešiaženklę sumą ir ko norėčiau šiemet pasiekti“, – samprotavo erotinio turinio kūrėja Safarii.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.