Balsavimas: išrinkite originaliausią naujų gamybos procesų inovaciją Lietuvoje!

Prasideda paskutiniosios „INOprogresas“ laidos balsavimas, siekiant išrinkti Jūsų nuomone įdomiausią bei originaliausią inovaciją Lietuvoje. Laidos metu buvo pristatytos trys komandos bei jų pačių sukurtos naujų gamybos procesų inovacijos, išsiskiriančios savo unikalumu.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 11, 2017, 6:00 PM

Kviečiame balsuoti už jums labiausiai patikusią šios savaitės komandą.

Balsavimas vyks tik lapkričio 11-12 dienomis, todėl nepamirškite kuo skubiau atiduoti savo balso!

Prisiminkime 9-osios laidos inovacijas:

Vienas atspariausių telefonų rinkoje. Svarbiausios šio išmaniojo įrenginio savybės yra funkcionalumas, didelis ekranas bei stiklas padengtas specialia danga, kietumu nusileidžiančia tik deimantui!

Komandos teigimu, pats telefonas pagamintas iš magnio lydinio, kuris pasižymi lengvumu ir tvirtumu, dėl to tai yra tinkamiausias metalas, kuriant išskirtinių savybių ir dizaino įrenginį, skirtą reikliam ir dirbančiam sudėtingomis sąlygomis žmogui.

Ypatingomis savybėmis ir ilgaamžiškumu pasižyminčios lentos bei profiliai. Pati medžiaga pagaminta iš medžio ir antrinių plastiko dulkių, kas yra visiškai inovatyvu ir dar niekur nematyta.

Šiuo atveju medžio dalis užtikrina visas natūralumo savybes, o plastikas visas ilgaamžiškumo savybes. Komandos kuriamas amžinas medis saugus ir gamtai, kadangi visus produktus galima perdirbti iš naujo. Negana to, kūrėjai siūlo ir įvarius spalvų pasirinkimus.

 

Elektrinė dviračių pavara. Produkto išskirtinumas — mažas ir lengvai pritvirtinamas ant galinio rato variklis, kuris jūsų įprasta dviratį gali paversti elektriniu. Tai ypač saugi, nebrangi ir gamtai nekenkianti transporto alternatyva, pasižyminti ypač stilingu dizainu.

Komandos teigimu, ši inovatyvi sistema suteikia galimybę naudotis dviračiu ne tik laisvalaikiu, bet ir kiekvieną dieną, naudojant jį kaip patogią susisiekimo priemonę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.