TOP 3 naujų gamybos procesų inovacijos sukurtos 2017 metais

Įvairių sričių mokslininkai nuolatos kuria inovacijas. Tačiau, iš tiesų, tikrai ne visos mums suteikia tiesioginės naudos. Todėl, šį kartą pristatome tris inovatyvių sprendimų inovacijas, sukurtas palengvinti kiekvieno iš mūsų kasdienybę.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 13, 2017, 10:13 AM, atnaujinta Nov 13, 2017, 10:18 AM

Išmaniosios lemputės —nauja lempučių linija, skirta atkurti natūralios saulės šviesos jausmą.

Šios lemputės išsiskiria iš kitų tuo, kad sugeba bendrauti tarpusavyje elektros instaliacijos pagalba. Ši technologija iki šiol buvo naudojama įvairiuose įtaisuose, kaip: „Wi-Fi“ plėstuvuose, apsaugos kamerose ir maršrutizatoriuose, tačiau dabar lemputės pritaikytos ir kasdieniam vartojimui.

Taigi, šios lemputės, naudojamos su išmania programa, įsijungia kaskart aptikus kažką kambaryje. Ryte, žmogui dar neprabudus, jos pradeda skleisti ryškiai mėlyną šviesą, o jau nubudus, lėtai sumažinamas mėlynos spalvos šviesos kiekis iki kol natūrali saulės šviesa patenka į namus. Išmaniosios lemputės, savarankiškai stebėdamos dienos laiką, geba prisitaikyti prie natūralaus apšvietimo sąlygų.

Rezultatas — mažiau pavargusios akys, pilnavertis miegas bei maksimaliai sumažintas nuovargis, patiriamas dėl intensyvių apšvietimų.

Išmani masažo kėdė — tai ypač šiuolaikiškos ir sudėtingos konstrukcijos masažo kėdė, padedanti maksimaliai atsipalaiduoti. Kėdė stebina savo aptakiomis bei prabangaus sportinio automobilio sėdynę primenančiomis formomis.

Dėl šios priežasties, iš pirmo žvilgsnio net nebūtų galima įtarti, kad ji kažkaip susijusi su masažu. Ne gana to, kad šis prabangus masažuoklis atrodo įspūdingai, jis taip pat atlieka ir begalę funkcijų – pats nuskaito žmogaus kūną, išmatuodamas pečių plotį, kojų ilgį, žmogaus svorį ir ūgį tam, kad sukurtų specialų masažą.

Taip pat, šis masažuoklis turi ir 5.1 garsiakalbių sistemą, kuri belaidžiu ryšiu jungiasi prie jūsų televizoriaus. Taigi, ši masažo kėdė atlieka nugaros, rankų, kojų, pečių, kaklo ir galvos masažą, skirtą asmeniškai tik jums!

Belaidis mobiliųjų telefonų įkroviklis. Nuo šiol galėsite atsisveikinti su nuolatos gendančiais ar pasimetančiais įkrovikliais. Pagaliau atsirado būdas įkrauti telefoną paprasčiausiai padėjus jį ant stalo, nenaudojant jokių papildomų laidų.

Absolventų grupė sukūrė įrenginį, kuris bevieliu būdu gali įkrauti net kelis įtaisus vienu metu, vieno žingsnio atstumu. Kaip ir kitos įkrovimo technologijos, ši naudoja indukcinį įkrovimą, tačiau skirtingai nuo kitų belaidžių įkrovimo įtaisų, šis įkroviklis naudoja naują magnetinio lauko formavimo algoritmą, kuris suderina magnetinį lauką su jūsų prietaisu.

Taigi įkroviklio pagalba, vienu metu galima pilnai įkrauti iki keturių įrenginių arba daugiau įrenginių su mažesniu galingumu.

Ar jau išsirinkote, kuri technologija geriausiai tarnautų Jums? Laukiame jūsų nuomonės komentarų skiltyje.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.