„Apple“ gerbėjai maitinsis „McDonald‘s“

„McDonald‘s“ pradėjo bendradarbiauti su technologijų kompanija „Apple“. Greito maisto užkandinėse JAV bus diegiama mobiliojo atsiskaitymo paslauga „Apple Pay“, kuria galės naudotis visi lankytojai, turintys išmaniuosius „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ telefonus bei „Apple Watch“. Tai jiems leis paprasčiau atsiskaityti už maistą bei gėrimus.

Už maistą ir gėrimus „Apple“ įrenginių naudotojai kol kas galės atsiskaityti tik JAV esančiose „McDonald‘s“ užkandinėse.<br>123rf nuotr.
Už maistą ir gėrimus „Apple“ įrenginių naudotojai kol kas galės atsiskaityti tik JAV esančiose „McDonald‘s“ užkandinėse.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 1:26 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 12:26 AM

Atsiskaitant už pirkinius restorane „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ turėtojams tereikės priglausti ir palaikyti pirštą „Touch ID“ laukelyje, pridėjus prietaisą prie NFC (ang. Near-field Communication) skaitytuvo, kuris įrengtas prie prekystalio. Apmokėjimui skirta suma automatiškai nuskaitoma iš vartotojo debetinės ar kreditinės kortelės, naudojant „iTunes Store“ programą.

Mobiliojo atsiskaitymo sistema „Apple Pay“ kol kas bus diegiama tik JAV, šį sprendimą artimiausiu metu ketinama įdiegti ir Baltijos šalyse.

„Siekdami dar labiau pagerinti ir paspartinti lankytojų aptarnavimą, Lietuvoje taip pat planuojame įdiegti naujus skaitmeninius sprendimus. Netrukus „McDonald‘s“ pristatys naują skaitmeninę platformą, kuris leis dar patogiau užsisakyti maisto ar gėrimų. Naudodamiesi savarankiško užsakymo sistema lankytojai galės pateikti užsakymą nauju moderniu būdu“, – sakė Marius Stonkus, „McDonald‘s“ rinkodaros vadovas Baltijos šalims.

„McDonald‘s“ Lietuvoje jau dabar taiko skaitmeninius sprendimus. Praėjusiais metais mažiesiems lankytojams buvo pristatyta skaitmeninių knygų platforma, kuri siūlo rinktis interaktyvias knygas naudojantis skirtingais įrenginiais: išmaniaisiais telefonais, planšetiniais ar įprastais kompiuteriais.

Šių metų rugsėjį „McDonald‘s“ programėlė „Happy Studio“ užėmė antrą vietą tarp dažniausiai vaikų atsisiunčiamų programėlių „Apple Store“ platformoje Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.