Svetainės talpinimo paslauga per metus pabrango 7 kartus

Prieš metus interneto svetainės talpinimo paslauga kainavo mažiau nei 15 litų, o dabar už tą patį laikotarpį paprašė susimokėti per 100 litų. Apie tai pranešantis laiškas papildytas ironišku klausimu: „Kaip jaučiatės po mano atsakymo?“

Uždarius projektą Puslapiai.lt, jo vartotojams siūloma pasinaudoti keliskart brangesnėmis Serveriai.lt paslaugomis.<br>123rf nuotr.
Uždarius projektą Puslapiai.lt, jo vartotojams siūloma pasinaudoti keliskart brangesnėmis Serveriai.lt paslaugomis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gediminas Gasiulis

Oct 20, 2014, 6:21 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 8:10 AM

Apie bemaž 7 kartus pabrangusias kompanijos „Interneto vizija“ paslaugas redakcijai pranešęs Laimonas Staniulionis teigė, kad jas buvo užsisakęs tik dėl elektroninio pašto. Tokią sumą mokėti už elementarią paslaugą, kurią kitur galima gauti nemokamai, jis nemato prasmės.

Prieš metus minėtos kompanijos svetainėje Puslapiai.lt jis užsisakė talpinimo planą, suteikusį 1 GB vietos serveryje. Dabar šis tinklalapis nebeveikia – lankytojai nukreipiami į svetainę Serveriai.lt. Joje pigiausias talpinimo planas kainuoja 7 Lt per mėnesį, neįskaitant PVM.

„Dar siūlė pritaikyti 10 proc. nuolaidą, bet suma vis tiek nemaža, todėl pasiūlymu nepasinaudojau ir perkėliau duomenis kitur“, – sakė L.Staniulionis.

„Interneto vizija“ aiškina, kad projektas Puslapiai.lt buvo uždarytas dar šių metų pradžioje, mat idėja nepasiteisino. „Klientams, kurie buvo ten užsisakę paslaugas, jos liko galioti. Siūlymai pasinaudoti Serveriai.lt planais su nuolaida siunčiami, kai paslaugų užsakymo laikas pasibaigia, – aiškino kompanijos atstovas Almantas Mačaitis. – Žinoma, skundų dėl to buvo, žmonėms nepatiko toks pabrangimas. Mes šio projekto atsisakėme kaip nepasiteisinusio, nedaug vartotojų juo naudojosi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.