„Omnitel“ ir „Teo LT“ eksperimentas: „Internetas visur“

„Telia Sonera“ grupei priklausančios Lietuvos įmonės „Teo LT“ ir „Omnitel“ nuo šiol bendradarbiaus dar glaudžiau: jos pristatė naują paslaugą verslo klientams „Internetas visur“.

Toks sprendimas, kai vienas teikėjas siūlo ir fiksuotą, ir mobilųjį internetą, verslo klientams yra pirmasis Lietuvoje.<br>123rf nuotr.
Toks sprendimas, kai vienas teikėjas siūlo ir fiksuotą, ir mobilųjį internetą, verslo klientams yra pirmasis Lietuvoje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-16 10:48, atnaujinta 2018-01-15 22:23

„Internetas visur“ paslaugą užsisakę „Teo LT“ verslo klientai kompiuteriuose galės naudotis ir stacionariu, ir „Omnitel“ mobiliuoju interneto ryšiu. Vienam planui bus suteikiamos 2 arba 3 mobiliojo interneto paskyros su 10 GB duomenų parsisiuntimo limitu.

Klientams taip pat bus teikiamos kitos „Teo LT“ paslaugos – kompiuterių apsauga nuo virusų, neribojamas „Teo Wi-Fi“ ryšys mieste.

„Mobilumas ir efektyvus informacijos valdymas didina įmonių konkurencingumą ir atveria naujas verslo galimybes. Augantis verslo skaitmenizavimas tampa vis svarbesniu, nes dabar daugeliui darbų būtinas interneto ryšys. Iš vienų rankų automatiškai prie geriausio ryšio prisijungiantis internetas yra šiuolaikinis sprendimas klientams, vertinantiems pažangumą ir greitį“, – sakė Aleksandras Samuchovas, „Teo LT“ Verslo klientų padalinio vadovas.

Pasiūlymu „Internetas visur“ gali pasinaudoti ir esami, ir nauji „Teo LT“ verslo klientai. Pasiūlymas galios iki 2015 metų gegužės 31 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.