Markas Zuckerbergas nesinaudoja „Facebook“

„Facebook“ įkūrėjas ir vadovas Markas Zuckerbergas pats socialiniu tinklu nesinaudoja – už jį pranešimus ir komentarus rašo bei nuotraukas kelia tuzinas būtent tam nusamdytų darbuotojų.

M.Zuckerbergo asmeninį profilį feisbuke pildo jo nusamdyti darbuotojai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
M.Zuckerbergo asmeninį profilį feisbuke pildo jo nusamdyti darbuotojai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2017, 2:51 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:28 PM

32 metų milijardierius feisbuke turi beveik 85 mln. sekėjų. Jo asmeniniame profilyje gausu pranešimų, nuotraukų iš įvairių susitikimų ir renginių bei asmeninio gyvenimo akimirkų, rašo Dailymail.co.uk.

Tačiau, anot „Bloomberg Businessweek“, visa tai įkelia ir prižiūri ne pats M.Zuckerbergas, o 12 žmonių komanda, kuri padeda jam kurti įrašus ir rašo kalbas.

Be to, jie skaito komentarus po įrašais bei šalina užgaulius ar įžeidžiančius pareiškimus, taip pat trina brukalų platintojų žinutes.

Taip pat pranešama, kad M.Zuckerbergas samdo profesionalų fotografą, kuris fiksuoja jo keliones po pasaulį ir asmeninio gyvenimo akimirkas.

Beje, „Facebook“ įkūrėjo sieną pasiekia ne visos jo gyvenimo akimirkos. Antai po M.Zuckerbergo kelionės į Dalasą jo paskyroje pasirodė žinutės apie tai, kaip „Facebook“ vadovas sodino medžius ir susitiko su studentais. Tačiau apie tai, kad viešėdamas Teksase M.Zuckerbergas lankėsi teisme ir liudijo byloje, kurioje „Oculus Rift“ pateikti kaltinimai technologijos vagyste, pranešta nebuvo.

Kompaniją „Oculus“ socialinis tinklas „Facebook“ įsigijo 2014 metų kovą už 3 mlrd. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?