Penkios programėlės ruošiantis tobulam Šv. Valentino vakarui

Šv. Valentino diena poroms ne tik puiki proga romantiškai praleisti vakarą kartu, bet ir dažnai daug planavimo reikalaujanti šventė. Restorano, dovanos ar net gražaus sveikinimo pasirinkimas rūpi ne vienam, todėl norint pasiruošti tobulam Šv. Valentino vakarui, pravers penkios programėlės.

Valentino dieną technologijos nėra esminis akcentas – svarbiau skirti laiko vienas kitam.<br>123rf nuotr.
Valentino dieną technologijos nėra esminis akcentas – svarbiau skirti laiko vienas kitam.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2017, 8:42 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:00 AM

„Pripažinkime, kad dėl didelio krūvio darbe ar moksluose, neretai tokias svarbias progas pradedame planuoti tik likus nedaug laiko. Čia, kaip ir daugelyje kitų situacijų, labai praverčia specialios programėlės, kurios sutaupo laiko ruošiantis vakarui ir padeda jį padaryti pačiu įsimintiniausiu“, – sakė „Bitės išmaniųjų mokyklos“ ekspertas Egidijus Adomkaitis ir dalinasi penkiomis programėlėmis, kurios užtikrins tobulą Įsimylėjėlių dieną.

Išrinkite ypatingą dovaną

„Didžiausias iššūkis Šv. Valentino dieną, ko gero, yra dovana. Sunku išsirinkti, ypač jei tai ne pirma šventė kartu, ir nesinori būti banaliam. „Etsy“ programėlė yra tarsi virtuali unikalių, rankų darbo aksesuarų ar daiktų iš viso pasaulio kampelių prekyvietė. Čia dovaną vienas kitam rasite greitai ir lengvai. Tiesa, dovanėlę reikėtų planuotis pirkti ir siųstis iš anksto“, – patarė E.Adomkaitis.

Pasirūpinkite atvirute

Pasak „Bitės“ atstovo, atvirutė mieliausia širdžiai tuomet, kai ji yra unikali ir skirta konkrečiam žmogui: „Su „Red Stamp“ programėle kiekvienas iš mūsų savo mylimąjį gali pasveikinti specialiai jam sukurta atvirute, kurią galite sukurti iš jau esamų šablonų ar panaudoti galybę kitų šriftų, fonų. Be to, yra galimybė pridėti nuotraukas ar kitus paveikslėlius. Tai puikus dėmesio ženklas, jei partneris tuo metu yra kitoje šalyje, arba gali praversti įteikiant atvirutę kartu su dovana.“

Apie meilę prabilkite išskirtiniais žodžiais

Jei jums nėra lengva jausmus išreikšti žodžiais, E.Adomkaitis pataria įkvėpimo ieškoti „Love Quotes“ programėlėje: „Minėtą programėlę galima naudoti ne tik Šv. Valentino proga, bet ir kitomis. Programėlėje rasite tūkstančius frazių, užrašų, paveikslėlių apie meilę, todėl kiekvienas tikrai aptiks tinkamus žodžius, kuriais Įsimylėjėlių dieną partneriui gali parodyti šiltus jausmus.“

Išsirinkite tinkamą vietą

Tinkamas restoranas romantiškam vakarui yra labai svarbus, tačiau paprastai gana sunku nuspręsti, kurį išsirinkti. „Šią problemą spręsti skuba padėti „Tripadvisor“ programėlė. Ji suskirsto restoranus pagal daugelį dedamųjų – žmonių atsiliepimus, maisto specifiką, patiekalų kainą, atstumą. Todėl galite ne tik pamatyti realių žmonių įvertinimus, patiekalų, interjero nuotraukas, bet ir pasirinkti geriausią restoraną pagal jūsų poreikius“, – sakė E.Adomkaitis.

Jei gaminsite namuose, prireiks recepto

Įsimylėjėlių dieną nebūtina praleisti prašmatniame restorane, dar didesnio pasisekimo gali sulaukti ir vakarienė namuose jaukioje aplinkoje.

„Jei nusprendėte gaminti namuose, patartina mobiliame įrenginyje įsidiegti programėlę „Yummly“. Milijonai receptų pagal jūsų ir partnerio skonį bei detalus gaminimo proceso paaiškinimas užtikrins, kad vakarienė nesugadintų jaukaus vakaro. Taip pat programėlėje galite išbraukti nepatinkančius produktus ar alergenus, o išsirinkus norimą receptą, vartotojui programėlė sudarys patogų pirkinių sąrašą“, – teigė E.Adomkaitis.

Anot jo, mobilios programėlės padeda sutaupyti laiko ir palengvina pasiruošimą, tačiau svarbiausia – nepamiršti šventės esmės: „Kad ir kaip bebūtų, technologijos nėra esminis šios progos akcentas. Šią dieną linkime kuo daugiau laiko skirti vienas kitam.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.