Po ilgos pertraukos grįžta legendinis „Crash Bandicoot“

Pernai, švęsdama 20-ąjį „Crash Bandicoot“ gimtadienį, „Sony“ ir „Activision“ pranešė apie originaliosios trilogijos sugrįžtuves į žaidėjų namus ir anonsavo „Crash Bandicoot N‘Sane Trilogy“. 

Žaidimo pagrindinis veikėjas –  bandikutas Krešas.
Žaidimo pagrindinis veikėjas –  bandikutas Krešas.
Originalaus žaidimo „Crash Bandicoot“ kadras.
Originalaus žaidimo „Crash Bandicoot“ kadras.
Išankstiniai „Crash Bandicoot N‘Sane Trilogy“ užsakymai gerina visus serijos rekordus.
Išankstiniai „Crash Bandicoot N‘Sane Trilogy“ užsakymai gerina visus serijos rekordus.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 29, 2017, 5:22 PM

Šis žaidimas iš esmės yra „Crash Bandicoot“ serijos perdirbinys, pritaikytas šios kartos konsolėms. Jame gerokai patobulinta žaidimo grafika ir animacija, o spalvingas ir pašėlęs žaidimas greitai pritraukė ir su serija dar nesusipažinusių žaidėjų dėmesį.

Žiūrint į pirminius „Crash Bandicoot N‘Sane Trilogy“ pardavimų skaičius, išankstiniai žaidimo užsakymai gerina visus serijos rekordus. Remiantis svetainės „VGChartz.com“ informacija, žaidimo išankstiniai užsakymai jau perkopė 100 000 parduotų kopijų ribą ir užima pirmąją vietą tarp dar neišleistų žaidimų.

Vyresni kompiuterinių žaidimų gerbėjai atsimena 1996-uosius, kuomet pasaulį pirmą kartą išvydo vienas iš geriausiai žinomų žaidimų pasaulio veikėjų — bandikutas Krešas. Visus žemynus pavergusi „Crash Bandicoot“ žaidimų serija buvo sukurta JAV kompanijos „Naughty Dog“ ir iš pradžių skirta tik „Playstation“ konsolei. Vis tik milžiniškas žaidimo populiarumas lėmė tai, kad tolesnės žaidimo dalys vėliau buvo išleistos ir kitoms konsolėms, nors originalioji trilogija taip ir liko skirta tik „Playstation“ bei tapo savotiška šios konsolės ikona.

„Crash Bandicoot“ seriją šiuo metu sudaro 18 žaidimų, o pasaulyje jau yra išplatinta daugiau nei 50 milijonų šio žaidimo kopijų. Įdomus faktas, kad „Crash Bandicoot“ yra ko gero vienintelis žaidimas sukurtas Vakaruose, kuris sulaukė milžiniškos sėkmės ir Japonijoje.

Žaidimo metu žaidėjas turi įveikti įvairias kliūtis ir laužyti kelyje pasitaikančias dėžes. Iš to, beje, kilo ir veikėjo vardas (angl. crash − laužyti). Pagrindinis žaidimo blogietis, su kuriuo tenka susikauti, yra daktaras Neo Korteksas, kuris bando genetiškai modifikuoti Australijos gyvūnus, o vėliau jais užvaldyti pasaulį.

Krešas yra vienas iš daktaro „nepasisekusių“ eksperimentų. Žaidimo herojaus pagrindinė užduotis yra sutrukdyti daktaro Kortekso planams ir padėti kitiems žvėreliams.

„Crash Bandicoot N‘Sane Trilogy“ parduotuvių lentynose pasirodys jau rytoj, birželio 30-ąją. Originalioji trilogija pardavė daugiau nei 20 milijonų kopijų visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.