„Facebook Messenger“ sulauks atnaujinimo, kuris vargu ar kam patiks

„Facebook“ atrado naują vietą, kur gali pardavinėti reklamas. Tai bus pokalbių programėlės „Facebook Messenger“ viduje, vadinamojoje paštadėžėje (angl. inbox), šalia žinučių. Ir tai labiausiai erzins dėl to, kad tai bus savaime pasileidžiančios video reklamos.

 „Facebook“ atrado naują vietą, kur gali pardavinėti reklamas. Tai bus pokalbių programėlės „Facebook Messenger“ viduje.<br> AFP / Scanpix nuotr.
 „Facebook“ atrado naują vietą, kur gali pardavinėti reklamas. Tai bus pokalbių programėlės „Facebook Messenger“ viduje.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-25 08:27

Pirmosios pavienės reklamos programėlėje „Messenger“ pasirodė jau gana seniai, prieš pusantrų metų – bet tai buvo statiškos reklamos, o ne video. Tačiau video reklamos yra brangesnės, todėl, savaime aišku, „Facebook“ jos yra vertingesnės. Kompanija jau anksčiau yra sakiusi, kad programėlėje „Facebook Messenger“ jai jau trūksta vietos, kur galėtų publikuoti reklamą.

Programėlės reklamų projektų vadovas Stefanos Loukakos teigia, kad jie suvokia, jog tokie dalykai gali atbaidyti žmones naudotis programėle, todėl kompanija stebės vartotojų elgesį.

„Pagrindinis mūsų prioritetas yra vartotojo patirtis, – teigė S.Loukakos. – Tad mes dar nežinome, ar tai suveiks. Bet matome, kad paleidus bandomąją paprastųjų reklamų kampaniją, jokių vartotojų ar jų elgesio pokyčių nėra. Video reklama galėtų būti kiek kitas reikalas, bet vis dėlto mes taip negalvojame.“

Pirmosios reklamos pirmuosius vartotojus turėtų pasiekti pirmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: pirma JAV siunta Ukrainai – dar šią savaitę