Didžiausias pasaulyje technologijų suvažiavimas: kaip mokytis iš geriausių?

Didžiausioje Europos technologijų konferencijoje specialistai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos, kartu su ekspertais iš dar 170 šalių, turi galimybę susitikti ir semtis žinių iš tokių technologijų gigantų kaip „Apple“, „Samsung“ ar „Booking.com“. Įdomu ir tai, kad norint paskatinti renginyje dalyvauti daugiau moterų, „Web Summit“ organizatoriai moterims bilietus pardavinėjo 6 kartus pigiau nei vyrams.

Technologijų ir inovacijų entuziastai renginyje susitiko aptarti internetinio verslo subtilybių. <br>novamedia nuotr.
Technologijų ir inovacijų entuziastai renginyje susitiko aptarti internetinio verslo subtilybių. <br>novamedia nuotr.
Moterys už bilietus į didžiausią technologijų srities suvažiavimą pasaulyje mokėjo 200 EUR, o vyrai – 1200 EUR.  <br>novamedia nuotr. 
Moterys už bilietus į didžiausią technologijų srities suvažiavimą pasaulyje mokėjo 200 EUR, o vyrai – 1200 EUR.  <br>novamedia nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 12:56 PM, atnaujinta Nov 7, 2018, 1:00 PM

Lisabonoje vykstančiame kasmetiniame interneto gigantų renginyje organizatoriai sutelkia didžiausių technologijų kompanijų ir sparčiai augančių startuolių įkūrėjus ir aukščiausius vadovus, sprendimų priėmėjus ir valstybių vadovus. Ir visa tai tam, kad visi kartu atsakytų į klausimą: kur technologijos keliaus toliau? Vienoje didžiausių technologijų konferencijų pasaulyje dalyvauja 60 tūkst. žmonių iš 170 pasaulio šalių, tarp kurių ir apie 200 dalyvių iš Lietuvos, 200 – iš Estijos ir 80 – iš Latvijos. Portugalijos sostinės valdžia prognozuoja, kad toks dalyvių skaičius per keturių dienų renginį miestui sugeneruos daugiau nei 300 mln. Eur pajamų.

Technologijų ir inovacijų entuziastai renginyje susitiko aptarti internetinio verslo subtilybių. IT srities verslininkai, vystytojai, dizaineriai ir rinkodaros specialistai 4 dienas vykstančiame renginyje klausosi ir diskutuoja kartu su geriausiais ir pasaulyje pripažintais ekspertais apie naujausias tendencijas, technologinius pokyčius ir naujienas. Renginyje žinių ir pažinčių semiasi ir Estijos kompanijos „Ria.com Marketplaces“ atstovai. Per kelias dienas vykstantį renginį savo patirtimi su dalyviais dalinsis daugiau nei 1 tūkst. pranešėjų, tarp kurių ir „Apple“ Viceprezidentė Lisa Jackson, Portugalijos Ministras Pirmininkas Antonio Costa, „Samsung“ Prezidentas Young Sohn, „Booking.com“ vadovas Gillian Tans ir net populiariausia robotė pasaulyje Sophia.

„Kiekvieną dieną ieškome galimybių pasisemti naujų žinių tam, kad mūsų produktas ir sprendimai taptų dar patrauklesni ir patogesni. Todėl šių metų „Web Summit“ renginyje dalyvauja net 12 „Ria.com Marketplaces“ komandos narių. Mūsų kompanija geriausiai atpažįstama skelbimų portalų srityje. Mūsų produktas – „AUTO.RIA.com“ yra 5 didžiausias skelbimų portalas pasaulyje, o „DOM.RIA.com“ pasisekimo ir pripažinimo sulaukė didžiulėje Ukrainos rinkoje. Renginyje tikimės žvilgtelti į ateitį tam, kad ir toliau galėtume stebinti pasaulį savo siūlomais sprendimais“, – sako „Ria.com Marketplaces“ atstovas Artjom Umanets.

Moterys už bilietus į didžiausią technologijų srities suvažiavimą pasaulyje mokėjo 200 EUR, o vyrai – 1200 EUR. Organizatorių teigimu, toks sprendimas buvo priimtas norint motyvuoti renginyje dalyvauti daugiau moterų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.