„Telia“ savo klientams paruošė Kalėdinę dovaną

Planuojate ilgesnes tarpušvenčio atostogas ir gerą laiką su artimaisiais bei draugais? Tam, kad laikas būtų turiningas ir smagus, „Telia“ skelbia savo klientams paruošusi dovan1 – neribotą mobilųjį internetą ir nemokamus, specialiai šventėms parinktus filmus.

 Gruodžio 24–31 dienomis Lietuvos teritorijoje neribotai naršyti ir pramogauti savo mobiliuosiuose telefonuose galės visi „Telia“ privatūs klientai, už mobilųjį ryšį mokantys pagal sąskaitas.<br> 123RF nuotr.
 Gruodžio 24–31 dienomis Lietuvos teritorijoje neribotai naršyti ir pramogauti savo mobiliuosiuose telefonuose galės visi „Telia“ privatūs klientai, už mobilųjį ryšį mokantys pagal sąskaitas.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2018, 9:54 AM

Gruodžio 24–31 dienomis Lietuvos teritorijoje neribotai naršyti ir pramogauti savo mobiliuosiuose telefonuose galės visi „Telia“ privatūs klientai, už mobilųjį ryšį mokantys pagal sąskaitas. O gero kino mėgėjai, turintys „Telia“ išmaniąją televiziją, iki Trijų karalių dienos (sausio 6) galės nemokamai žiūrėti net 17 specialiai atrinktų filmų HD raiška. Šiame sąraše bus tokie Holivudo studijų filmai kaip „Infiltruotas“, „Liepsnojantis horizontas“, „Patriotų diena“ ir kiti.

„Šventės – tai bendravimo su šeima ir draugais, poilsio ir pramogų metas. Išmanieji telefonai ir geriausias neribotas internetas gali praturtinti šį laiką – sujungti draugus ir artimuosius, išsibarsčiusius po visą pasaulį, pasiūlyti įdomių sveikinimų, žaidimų ar kitų pramogų. Taigi, dovanodami neribotą mobilųjį internetą, savo klientus raginame šventiniu laikotarpiu atsipalaiduoti ir gerai leisti laiką neskaičiuojant ne tik kalorijų, bet ir gigabaitų“, – sako „Telia“ privačių ir verslo klientų vadovas Mindaugas Ubartas.

Pasak M.Ubarto, minėtu laikotarpiu gyventojai gali nors ir kasdien išnaudoti po 10 gigabaitų, nes šie nebus skaičiuojami ir papildomai apmokestinami. Tam, kad pasinaudotų šiuo pasiūlymu, „Telia“ klientams nieko daryti nereikia – neriboti duomenys bus aktyvuoti automatiškai, apie tai bus pranešta specialia SMS žinute.

Šiuo metu „Telia“ mobiliuoju ryšiu iš viso naudojasi apie 1,4 mln. klientų, o populiariausią šalyje išmaniąją televiziją namuose turi daugiau kaip 230 tūkst. Lietuvos gyventojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.