Sprogęs elektrinis paspirtukas suskaldė sieną, gaisrininkams teko evakuoti 30 žmonių

Maskvos ugniagesiai antradienį 6 val. ryto vietos laiku sulaukė iškvietimo į Хамовнический вал gatvės 24 namą, pranešė šalies televizijos kanalas „REN TV“. Atvykus į vietą, jie aptiko 5m2 plote įsisiautėjusias liepsnas: trečiojo aukšto bute liepsnojo daiktai ir baldai. Iš namo buvo evakuota 30 žmonių, ugnis buvo greitai užgesinta, ir nors incidento metu bute buvo visa šeima su vaikais, apie aukas nepranešama, rašo PopMechanics.ru.

 Maskvos ugniagesiai antradienį 6 val. ryto vietos laiku sulaukė iškvietimo į Хамовнический вал gatvės 24 namą, pranešė šalies televizijos kanalas „REN TV“.<br> PopMechanics.ru nuotr.
 Maskvos ugniagesiai antradienį 6 val. ryto vietos laiku sulaukė iškvietimo į Хамовнический вал gatvės 24 namą, pranešė šalies televizijos kanalas „REN TV“.<br> PopMechanics.ru nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2019, 3:33 PM

Preliminariais duomenimis, ugnis įsisiautėjo po į elektros tinklą krautis pajungto elektrinio paspirtuko sprogimo. Liudininkai pasakoja, kad išgirdo garsų pokštelėjimą, nuo kurio išdužo įstiklinto balkono stiklai. Duženos pabiro ant kieme stovinčių automobilių.

Tirdami įvykio vietą, gaisrininkai aptiko skilimą sienoje, skiriančioje kaimyninį ir gaisrą patyrusį butus. Šių pažeidimų priežastį – o taip pat tikslią gaisro ir sprogimo priežastį turėtų nustatyti tolesnis tyrimas.

Parengta pagal PopMecanics.ru ir Lenta.ru

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.