Laidoje #42 – apie legendinius praeities padarus ir vieną ypatingą gyvūną, rastą Lietuvoje

Kaip Lietuvos teritorija atrodė prieš 42 milijonus metų? O dar seniau, kai čia rėpliojo, lakstė ir šokčiojo visokie dinozaurai?

 Kaip Lietuvos teritorija atrodė prieš 42 milijonus metų? O dar seniau, kai čia rėpliojo, lakstė ir šokčiojo visokie dinozaurai?<br> A. Rutkausko nuotr., Lrytas.lt mont.
 Kaip Lietuvos teritorija atrodė prieš 42 milijonus metų? O dar seniau, kai čia rėpliojo, lakstė ir šokčiojo visokie dinozaurai?<br> A. Rutkausko nuotr., Lrytas.lt mont.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 14, 2019, 3:03 PM, atnaujinta May 14, 2019, 9:42 PM

Kokie dinozaurai buvo didžiausi? O mažiausi? O pavojingiausi? Kiek protingas buvo garsusis Tyrannosaurus Rex – kaip koks žvirblis ar kaip šimpanzė?

Apie visa tai tinklalaidėje „42: Apie Gyvenimą, Visatą ir Viską su Adomu Rutkausku“ pasakos paleontologas, lietuvis mokslininkas Andrejus Spiridonovas.

Kartu jis pažadėjo papasakoti apie ypatingą gyvūną, rastą Lietuvoje – ir kuo jis unikalus visame pasaulyje.

Tiesioginę laidos transliaciją kviečiame stebėti pagrindinėje portalo Lrytas.lt „Facebook“ paskyroje trečiadienį nuo 12 val. Lietuvos laiku, o klausimus laidos svečiui paleontologui galite užduoti ir šio anonso komentaruose.

Mokslo populiarinimo videolaida „#42: Apie Gyvenimą, Visatą ir Viską su Adomu Rutkausku“ vyksta du kartus per mėnesį portale lrytas.tv bei lrytas.lt „Facebook“ paskyrose. Laidų įrašus taip pat galima rasti ir portale lrytas.lt bei lrytas.tv „Youtube“ kanale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.