Dėl koronaviruso „Google“ atšaukė kasmetinę konferenciją „Google I/O“

„Google“ antradienį pranešė atšaukianti svarbią metinę programinės įrangos kūrėjų konferenciją, nerimaudama dėl koronaviruso epidemijos.

Interneto milžinė atšaukė renginį „Google I/O“, turėjusį vykti gegužę netoli nuo „Googleplex“ vadinamos bendrovės būstinės Silicio slėnyje, Mountin Vju mieste.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Interneto milžinė atšaukė renginį „Google I/O“, turėjusį vykti gegužę netoli nuo „Googleplex“ vadinamos bendrovės būstinės Silicio slėnyje, Mountin Vju mieste.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2020, 6:04 PM

Interneto milžinė atšaukė renginį „Google I/O“, turėjusį vykti gegužę netoli nuo „Googleplex“ vadinamos bendrovės būstinės Silicio slėnyje, Mountin Vju mieste.

„Dėl su koronavirusu (SARS-CoV-2) susijusio nerimo, nusprendėme atšaukti šių metų renginį arenoje „Shoreline Amphitheater““, – sakoma „Google“ pranešime.

„Google“ programinės įrangos kūrėjų paskyroje tviteryje buvo paskelbtas įrašas, teigiantis: „Liūdna, kad negalėsime susirinkti kaip kūrėjų bendruomenė, tačiau jūsų sveikata ir saugumas yra mūsų prioritetas“.

„Google“ pridūrė, kad ji ieško kitų būdų, kaip jos kūrėjų bendruomenė galėtų prisijungti ir bendradarbiauti.

Kasmetinė konferencija „Google I/O“ paprastai pritraukia tūkstančius programinės įrangos kūrėjų iš viso pasaulio.

Tuo tarpu praėjusią savaitę San Fransiske buvo atidėta internetinių žaidimų kūrėjų konferencija, kai „Facebook“ ir „Microsoft“ pasitraukė iš renginio dėl koronaviruso plitimo grėsmės.

„Facebook“ neseniai atšaukė savo programinės įrangos konferenciją „F8“ – didžiausią metinį JAV technologijų milžinės renginį.

Kaip ir „Google I/O“, konferencija „F8“ paprastai pritraukia su technologijų milžine jos platformoje bendradarbiaujančius programinės įrangos gamintojus iš viso pasaulio.

Tiesioginis bendravimas, turėjęs vykti šioje konferencijoje, bus pakeistas internetiniais pristatymais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.