Karantino laikotarpiu – nemokamas turinys „Telia TV“ žiūrovams

Lietuvoje įsigaliojus dviejų savaičių karantinui, „Telia“ visiems „Telia TV“ klientams nemokamai suteikia papildomą turinį: filmų, serialų, pažintinių laidų vaikams ir dar daugiau TV kanalų.

 Lietuvoje įsigaliojus dviejų savaičių karantinui, „Telia“ „Telia TV“ klientams nemokamai suteikia papildomą turinį.<br> V. Skaraičio nuotr.
 Lietuvoje įsigaliojus dviejų savaičių karantinui, „Telia“ „Telia TV“ klientams nemokamai suteikia papildomą turinį.<br> V. Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-17 11:14

„Reaguojame į mums visiems neįprastas aplinkybes, keičiančias mūsų kasdienybę – daugiau laiko praleisime namuose. Kad šis laikas visiems būtų turiningesnis ir prasmingas, suteikiame dar daugiau visų amžiaus grupių interesus ir įvairius pomėgius atspindinčius TV kanalus, filmus, laidas“, – sako „Telia TV“ produkto vadovė Eglė Zaikauskienė.

Nuo pirmadienio vidurdienio „Telia TV“ išmaniosios televizijos filmų nuomoje žmonės gali nemokamai žiūrėti dešimtis skirtingų filmų ir serialų, skirtų įvairaus amžiaus auditorijai. Be to, iš „Vaikų kampelio“ į nemokamą aplinką iškeltas specialiai vaikams Lietuvoje sukurtų pažintinių laidelių ciklas apie gamtą, istoriją, ir kitas įdomias sritis ir veiklas.

Taip pat iš mokamų TV kanalų kategorijos atrinkti 10 skirtingų TV kanalų, kuriuos klientai galės nemokamai žiūrėti iki kovo pabaigos. Atveriami vaikų kanalai „JimJam“, „Kidzone+“, filmų – „Filmzone“, „Filmzone+“, „Eurochannel“, ir pažintinių bei pramoginių laidų kanalai – „Docubox“, „Discovery DTX HD“, „Ochota i Rybalka“, „Fine Living“, „Food Network“.

Be to, jau nuo ketvirtadienio „Telia TV“ žiūrovai turės galimybę pasimėgauti 30 šiemetinio „Kino pavasario“ filmų namuose arba per „Telia Play“ programėlę išmaniuosiuose įrenginiuose, kad ir kur jie bebūtų. Tarp jų tokie filmai, kaip „Viltis“, „Nematomas gyvenimas“, „Švilpautojai“, „Atsiprašome, neradome jūsų“ ir šiemet „Oskaruose“ triumfavęs „Parazitas“.

Dėl visoje šalyje paskelbto karantino, „Telia“ iki kovo 30 d. sustabdė salonų darbą ir visus klientus aptarnaus internetu ar telefonu. Dauguma bendrovės padalinių dirba nuotoliniu būdu, o inžinierių komandos diegiant naujas paslaugas ir šalinant gedimus laikosi ypatingo atsargumo reikalavimų. Dėl stipriai išaugusių skambučių ir duomenų srautų plečiamas „Telia“ tinklo pajėgumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.