„Netflix“ pašalins dalį vartotojų paskyrų

Daugelis mūsų naudojasi arba bent jau yra bandę vaizdo transliavimo platformą „Netflix“. Tai viena populiariausių tokio tipo sistemų Lietuvoje, o tuo pačiu ir visame pasaulyje. Visai neseniai kompanijos atstovai paskelbė, kad ketina pašalinti paskyras, kuriomis niekas nesinaudoja.

„Netflix“ platformoje paskutinis dalykas, kurio mes norime, yra tai, kad žmonės mokėtų už paslaugas, kuriomis jie nesinaudoja, teigiama „Netflix“ pranešime.
„Netflix“ platformoje paskutinis dalykas, kurio mes norime, yra tai, kad žmonės mokėtų už paslaugas, kuriomis jie nesinaudoja, teigiama „Netflix“ pranešime.
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Snarskis

May 25, 2020, 4:34 PM

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų yra susidūręs su atveju, jog užsiregistravo kažkokioje platformoje, užsisakė prenumeratą ir apie tai paprasčiausiai pamiršo. „Netflix“ siekia pašalinti būtent tokias paskyras. Pranešama, kad bus ištrinti vartotojai, kurie paskutinį kartą prisijungę buvo prieš metus, o tuo pačiu bus atšauktos ir visos prenumeratos, kuriomis nebuvo naudotasi bent dvejus metus.

„Žinote tą jausmą, kai suprantate, jog užsiregistravote kažkur, tačiau nesinaudojate ta paslauga ištisus amžius? „Netflix“ platformoje paskutinis dalykas, kurio mes norime, yra tai, kad žmonės mokėtų už paslaugas, kuriomis jie nesinaudoja“, – teigiama „Netflix“ pranešime.

Tiesa, visa procedūra nebus tokia paprasta. „Netflix“ jau pradėjo el. laiškų siuntimą savo klientams, kuriuose klausiama, ar jie vis dar ketina naudotis savo prenumerata. Jeigu kompanijos atstovai nesulauks jokio atsakymo – tokiu atveju paskyrai bus automatiškai nutraukta prenumerata. Pranešama, kad tokios užklausos bus siunčiamos ne tik el.paštu, tačiau ir programėlių pranešimais išmaniuose telefonuose.

Verta paminėti ir tai, kad jeigu vartotojas nuspręs sugrįžti ir vėl naudotis „Netflix“ platforma per artimiausius dešimt mėnesių nuo anketos išjungimo – jis galės ne tik atkurti savo paskyrą, tačiau ir ras visus savo mėgstamiausius filmus ar serialus, bus išsaugoti ir nustatymai bei kita informacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.