Lietuviai dangaus fotografai dalinasi įspūdingais kadrais

Lietuvos dangaus fotografų grupė „Sky Chasers LT“ publikavo įspūdingą dangaus vaizdų laiko panoramą (angl. time lapse).

 Lietuvos dangaus fotografų grupė „Sky Chasers LT“ publikavo įspūdingą dangaus vaizdų laiko panoramą (angl. time lapse).<br> „Sky Chasers LT“ stopkadras.
 Lietuvos dangaus fotografų grupė „Sky Chasers LT“ publikavo įspūdingą dangaus vaizdų laiko panoramą (angl. time lapse).<br> „Sky Chasers LT“ stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2020, 9:04 AM, atnaujinta Dec 4, 2020, 5:52 PM

„Pagaliau sukūrėme bendrą, jungtinį čeiserių darbą! Nors filmas tėra vos 5 minučių trukmės, jam padaryti reikėjo apvažiuoti Žemę daugiau nei vieną kartą, padaryti daugiau nei ketvirtį milijono kadrų ir sėdėti šimtus valandų prie kompiuterio, pavertinėjant nuotraukų sekas į vientisą filmą“, – „Facebook“ paskyroje rašo fotografai.

Jie pasakoja, kad audrų fotografui sunkiausias darbas yra sėdėti prie kompiuterio. „Smagu būna tik kai gauni galutinį rezultatą, kur kaip filme, vieni vaizdai yra iki 5 kartų sulėtinti, o kiti net iki 3 000 kartų pagreitinti! Ypatingai sudėtingas buvo darbas su muzikiniu takeliu, nes jame griaustinio garsai jau buvo įrašyti, tad reikėjo labai tiksliai derinti vaizdą su garsu, neturint daug laisvės“, – pasakoja komandos nariai.

Anot jų, 95 proc. į laiko panoramą patekusių vaizdų užfiksuoti šiemet. Projekte dalyvavo fotografai Lukas Jonaitis, Mindaugas Gasparavičius, Marius Čepulis, Tadas Janušonis ir Algirdas Rakštys.

Kviečiame pasigrožėti įspūdingu lietuvių rezultatu:

Dangaus fotografai kviečia įsigyti ir Lietuviškų dangaus vaizdų kalendorių. Daugiau informacijos apie tai šiame „Facebook“ įraše.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.