Daliai vartotojų „Android“ telefonai ėmė veikti neįprastai – nurodė, kaip tai pataisyti

Į lrytas.lt kreipęsis skaitytojas pranešė, kad jam pradėjo strigti kai kurios programėlės „Android“ telefone: vos įjungus „Chrome“ ar net ir telefono kontaktų programėlę, ši po akimirkos pati išsijungia – ir tai vyksta nuolat. Kažkas panašaus pradėjo darytis ir jo kolegai.

 Į lrytas.lt kreipęsis skaitytojas pranešė, kad jam pradėjo strigti kai kurios programėlės „Android“ telefone: vos įjungus „Chrome“ ar net ir telefono kontaktų programėlę, ši po akimirkos pati išsijungia.<br> 123rf nuotr.
 Į lrytas.lt kreipęsis skaitytojas pranešė, kad jam pradėjo strigti kai kurios programėlės „Android“ telefone: vos įjungus „Chrome“ ar net ir telefono kontaktų programėlę, ši po akimirkos pati išsijungia.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2021, 2:43 PM

Iš tiesų, antradienį kai kuries „Android“ vartotojai susidūrė su tokiomis problemomis – ir portalas „The Verge“ rašo, kad taip nutiko dėl sistemos komponento, vadinamo „Android System WebView“, kuris leidžia „Android“ programoms rodyti žiniatinklio turinį.

„Google“ pateikė problemos sprendimą – bet tam reikia, kad vartotojai atsinaujintų „Android System WebView“ į 89.0.4389.105 versiją, o „Google Chrome“ – į naujausią versiją. Abi programėles galima rasti „Google Play“.

Pagal pačių „Google“, problemos prasidėjo pirmadienio popietę ir įmonės teigimu, truko apie septynias valandas.

Kai kurie vartotojai teigė, kad problema išsisprendė ir pašalinus naujausią „WebView“ versiją – ir oficiali JAV „Samsung“ paskyra „Twitter“ tinkle rekomendavo žengti būtent tą žingsnį.

Suteikus šią informaciją besikreipusiam skaitytojui, vėliau jis patvirtino, kad programėlių atnaujinimas išties padėjo. Tad jei susiduriate su panašiomis problemomis, rekomenduotina padaryti tą patį – atnaujinti „Android System WebView“ ir „Chrome“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.