Kaune duris atvėrė pirmoji Baltijos šalyse „Xiaomi“ parduotuvė

Technologijų milžinės „Xiaomi“ produktai tapo lengviau pasiekiami ir Lietuvoje. Kaune esančiame „Akropolyje“ pirmadienį, gegužės 31-ąją, atidaryta pirmoji oficiali Baltijos šalyse šio prekės ženklo parduotuvė. Kartu tai yra jau tūkstantoji populiaraus Kinijos gamintojo parduotuvė pasaulyje.

 Kaune esančiame „Akropolyje“ pirmadienį, gegužės 31-ąją, atidaryta pirmoji oficiali Baltijos šalyse šio prekės ženklo parduotuvė. Kartu tai yra jau tūkstantoji populiaraus Kinijos gamintojo parduotuvė pasaulyje (asociatyvinė nuotr.)<br> 123rf nuotr.
 Kaune esančiame „Akropolyje“ pirmadienį, gegužės 31-ąją, atidaryta pirmoji oficiali Baltijos šalyse šio prekės ženklo parduotuvė. Kartu tai yra jau tūkstantoji populiaraus Kinijos gamintojo parduotuvė pasaulyje (asociatyvinė nuotr.)<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2021, 2:38 PM

Pranešime spaudai rašoma, kad Kaunas šiam žingsniui buvo pasirinktas taip pat ne atsitiktinai. Būtent šiame mieste prasidėjo „Xiaomi“ prekės ženklo Baltijos šalyse plėtra.

Kaip pasakojo „ALSO Lietuva“ „Xiaomi“ verslo Baltijos šalyse plėtros vadovas Tadas Bendikas, Karaliaus Mindaugo pr. esančio prekybos centro „Akropolis“ pirmajame aukšte atsidariusi parduotuvė jau nuo pat ryto pirmuosius pirkėjus pasitiko su nuolaida visiems mobiliesiems telefonams ir tam tikriems ekosistemos produktams.

Sparčiai tiek Azijoje, tiek ir Europoje auganti Kinijos kompanija „Xiaomi“ jau pelnė ir daugelio tinklaraštininkų bei išmaniųjų telefonų apžvalgininkų simpatijas dėl paprasto ir patogaus valdymo, patrauklaus dizaino bei itin gero kokybės ir kainos santykio.

Prakalbus apie naujoves, „Xiaomi“ ekosistemos produktų vadovas Baltijos šalims Karolis Navickas sakė, kad šio prekės ženklo produktų spektras itin platus ir, jei „Xiaomi“ tapo žinomas dėl pasiekimų gaminant išmaniuosius telefonus, dabar didelio klientų dėmesio sulaukia ir oro valytuvai, belaidės ausinės, platus WiFi maršrutizatorių, dulkių siurblių–robotų bei paspirtukų pasirinkimas.

Pasiteiravus, kodėl laiku, kai pasaulis išgyveno pandemiją bei padaugėjo apsipirkimų internetu, atidaroma fizinė parduotuvė, pašnekovas atsakė, jog nors pirkti internetu tarsi tapo įprasta, pamažu grįžtama į ankstesnį gyvenimo ritmą, o kartu – tai proga „Xiaomi“ simboliškai atšvęsti savo tūkstantosios parduotuvės atidarymą.

„Kaunas – geografinis Lietuvos centras, tad gyventojams iš aplinkinių regionų bus patogiau atvykti ir pamatyti produktus bei gauti profesionalias konsultacijas gyvai.

Turime ir daugiau planų plėtrai Baltijos šalyse, tad tikiu, kad mūsų gerbėjai jau greitu metu ras „Xiaomi“ parduotuvę dar arčiau namų“, – ateities planus išdavė prekės ženklo atstovas.

Atsižvelgiant į taisykles, kurių rekomenduojama laikytis šalyje karantino metu, dėl visų klientų saugumo parduotuvėje taip pat laikomasi saugaus atstumo bei kaukių dėvėjimo rekomendacijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?