Kas bendro tarp reaktyvinio lėktuvo ir išmaniojo laikrodžio?

Kartais net nesusimąstome, kaip tarpusavyje susiję net labai skirtingi mus supantys daiktai. Pavyzdžiui, išmanusis laikrodis, kuris telpa delne, ir didelis reaktyvinis lėktuvas, kuriam reikia atskiro angaro. Kas tarp jų gali būti bendro?

 „Huawei“ išmanieji laikrodžiai visuomet pasižymėjo vienu įkrovimu ilgai veikiančia baterija, bet naujausi bendrovės „Huawei Watch 3“ serijos laikrodžiai yra pasirengę nustebinti dar labiau. 
 „Huawei“ išmanieji laikrodžiai visuomet pasižymėjo vienu įkrovimu ilgai veikiančia baterija, bet naujausi bendrovės „Huawei Watch 3“ serijos laikrodžiai yra pasirengę nustebinti dar labiau. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2021, 8:00 AM

Atsakymas gali būti kiek netikėtas: tiek vienas, tiek kitas yra pagaminti naudojant titaną, kuris laikomas stipriausiu metalu Žemėje. Todėl tam tikra prasme galime sakyti, kad užsidėję išmanųjį laikrodį ant savo riešo nešiojame tokį prietaisą, kuris apsaugotas ne mažiau nei reaktyvinis lėktuvas. Kita vertus, tai dar toli gražu ne visi išskirtinumai, kuriais šiandien gali pasigirti išmanieji laikrodžiai.

Kokie 5 dalykai labiausiai nustebins kalbant apie naujausią išmanųjį laikrodį „Huawei Watch 3 Pro“?

1. Baterija, kuri nepaliks abejingų

„Huawei“ išmanieji laikrodžiai visuomet pasižymėjo vienu įkrovimu ilgai veikiančia baterija, bet naujausi bendrovės „Huawei Watch 3“ serijos laikrodžiai yra pasirengę nustebinti dar labiau. Pavyzdžiui, „Huawei Watch 3 Pro“, naudojant laikrodį išmaniuoju režimu (pagal įprastą scenarijų), vienu įkrovimu gali veikti 5 dienas, o jei naudosime ypač ilgo baterijos veikimo režimą – net 21 dieną. Kiek jaunesnis šio laikrodžio brolis „Huawei Watch 3“ taip pat gali pasigirti įspūdingu baterijos veikimu: išmaniuoju režimu (pagal įprastą scenarijų) po įkrovimo jis veiks 3 dienas, o naudojant ypač ilgo baterijos veikimo režimą – 14 dienų.

Abu naujosios „Huawei“ serijos laikrodžiai turi dviejų lustų architektūrą, kuri ir užtikrina ne tik galingesnį įrenginio veikimą, bet kur kas geriau subalansuoja ir duomenų apdorojimą. Kaip vyšnia ant torto – pažangusis bendrovės algoritmas 3.0, kurio paskirtis – taupyti energiją ir užtikrinti geresnį laikrodžių baterijos veikimą.

2. Naujos kartos sveikatos stebėsena

„Huawei Watch 3“ serijos laikrodžiai stebina ne vienu pažangiu sveikatos stebėsenos sprendimu. Pavyzdžiui, abu laikrodžiai turi po odos temperatūros jutiklį, kurio dėka visuomet žinosite, kada ji pakilo. Naujuose laikrodžiuose atnaujinta ir „Huawei“ širdies ritmo stebėsenos technologija „TruSeen 4.5+“, kuri naudoja šešis viename LED ir keturis fotodiodus, todėl šviesos įsiskverbimas yra geresnis. Taip pat abu „Huawei Watch 3“ serijos laikrodžiai turi pažangią deguonies kraujo matavimo funkciją, kuri fiksuoja duomenis visą parą. Galiausiai, abu laikrodžiai nustebins netikėtu „sveikatos draudimu“: jei laikrodis užfiksuoja, kad jūs nukritote ar praradote sąmonę, iš karto yra susisiekiama su numatytu kontaktu.

3. Galimybė skambinti išmaniuoju laikrodžiu

Naujuosius „Huawei“ laikrodžius pasiekė ir ilgai laukta naujovė – „eSIM“ mobilieji skambučiai. Šios technologijos dėka, „Huawei Watch 3“ serijos išmaniaisiais laikrodžiais galima skambinti ir naudoti kaip atskirą ryšio priemonę. Net ir neprisijungus prie savo išmaniojo telefono – ar palikus jį namie – galėsime skambinti, leisti muziką ar siųstis programėles tiesiog su savo laikrodžiu, kur bebūtume.

4. Galimybė pačiam susikurti ciferblatą

Atsibodo statiniai ciferblatai? Norisi laikrodžio ekrane matyti kokį nors malonų prisiminimą? O gal tiesiog smagu nustebinti draugus? Tuomet jums tikrai patiks naujoji „Huawei Watch 3“ serijos laikrodžių galimybė pačiam vartotojui susikurti laikrodžio ciferblato dizainą. Jam galima naudoti nuotraukas ar paveikslėlius, įkeltus tiesiog iš telefono. Turite įspūdingą akimirką, kurioje neriate į baseiną? Arba palydite saulę? Užsidėkite ją tiesiog ant savo naujojo išmaniojo laikrodžio!

5. Geriausias sporto mėgėjų draugas

Mėgstate, kai jūsų išmanusis laikrodis turi ką pasiūlyti kalbant apie sportą ir aktyvų laisvalaikį? Tuomet „Huawei Watch 3 Pro“ taps geriausiu jūsų draugu, nes šiame laikrodyje yra daugiau nei 100 skirtingų treniruočių režimų. 15 iš jų skirti profesionalams ir apima treniruotes tiek lauke, tiek viduje, o taip pat yra net 85 individualūs režimai, automatiškai aptinkantys 6 dažniausiai pasitaikančias treniruočių rūšis. O jei norite papildomų duomenų, telefone tiesiog įsijunkite programėlę „HUAWEI sveikata“ ir joje lengvai galėsite pasiekti išsamius sveikatos duomenis bei pasinaudoti pažangiausia maršrutų sekimo funkcija, kuri naudoja daugiamodalinį GNSS vietos jutiklį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.