„Telia“ jungia nemokamą ryšį į ir iš Kazachstano

Reaguodama į Kazachstane prasidėjusius neramumus ir šalyje ribojamą internetą, telekomunikacijų bendrovė „Telia“ visiems savo klientams taikys nulinį tarifą skambučiams bei SMS žinutėms į ir iš Kazachstano. Nemokamai bendrauti tarp Lietuvos ir Kazachstano operatoriaus klientai galės dešimt dienų nuo šiandien iki sausio 15 d. vidurnakčio.

Reaguodama į Kazachstane prasidėjusius neramumus ir šalyje ribojamą internetą, telekomunikacijų bendrovė „Telia“ visiems savo klientams taikys nulinį tarifą skambučiams bei SMS žinutėms į ir iš Kazachstano.<br>V.Skaraičio nuotr.
Reaguodama į Kazachstane prasidėjusius neramumus ir šalyje ribojamą internetą, telekomunikacijų bendrovė „Telia“ visiems savo klientams taikys nulinį tarifą skambučiams bei SMS žinutėms į ir iš Kazachstano.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-06 13:21

„Suprantame, kad Kazachijoje kilę neramumai ir susiklosčiusi įtempta situacija gali kelti nerimą dėl šioje šalyje esančių artimųjų ir draugų saugumo. „Telia“ niekada nepalieka savo klientų, kurie patenka į visiškai neprognozuojamą padėtį, todėl norime padėti tiek privatiems klientams, tiek verslui bendrauti su savo artimaisiais ir dalintis būtina informacija nemokamai“, – sako telekomunikacijų bendrovės verslo klientų vadovas Daniel Karpovič.

Įmonės klientai susisiekti su savo artimaisiais ir draugais, esančiais Kazachstane, galės tiek iš mobiliojo, tiek iš fiksuotojo ryšio tinklo skambučiais ar SMS žinutėmis. Ten šiuo metu esantys žmonės galės nemokamai skambinti ir siųsti SMS į Lietuvą, priimti iš čia ateinančius skambučius, taip pat skambinti ir susirašinėti SMS su kazachiškais numeriais.

Nemokami skambučiai ir SMS tarp Lietuvos ir Kazachstano galios „Telia“ privatiems ir verslo klientams, turintiems abonentinius fiksuotojo ir mobiliojo ryšio planus, įskaitant ir išankstinio „Ežio“ bei „Extra“ mokėjimo paslaugų vartotojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.