Tvarkinga ir neperpildyta elektroninio pašto dėžutė – misija įmanoma

Į elektroninio pašto dėžutę kasdien atkeliauja ne tik svarbūs laiškai, bet ir reklaminiai pranešimai bei naujienlaiškiai. Dėl didelio srauto el. paštas greitai persipildo ir jame pasimeta visa naudinga informacija. Išmanios programėlės padės vos keliais paspaudimais užtikrinti tvarką jūsų virtualaus pašto dėžutėje.

Išmanios programėlės padės vos keliais paspaudimais užtikrinti tvarką jūsų virtualaus pašto dėžutėje.<br> 123rf iliustr.
Išmanios programėlės padės vos keliais paspaudimais užtikrinti tvarką jūsų virtualaus pašto dėžutėje.<br> 123rf iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 13, 2022, 12:45 PM

„Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas Arnoldas Lukošius teigia, kad el. pašto tvarkymo aplikacijos dabar naudoja ne tik naudingus įrankius, bet ir dirbtinį intelektą, kuris įsimena jūsų įpročius, prioritetus bei padeda lengviau susiorientuoti laiškų gausoje. Specialistas aiškina, kad programėlėse įvedus el. pašto prisijungimo duomenis ir davus sutikimą vykdyti nurodytus veiksmus, aplikacijos bus susietos su jūsų virtualia pašto dėžute.

1. „Sanebox – Smart email cleaner“. Nemažai laiko praleidžiame skaitydami ir atrinkdami laiškus: kurie yra labai svarbūs, o kurie gali ir palaukti. Būtent čia gelbėja „Sanebox“, kuri analizuoja laiškų antraštes ir apibendrina gautus pranešimus. Aplikacijoje veikiantis dirbtinis intelektas mokosi iš laiškų istorijos ir nustato jūsų prioritetus bei įpročius. Taip galėsite lengvai valdyti bei organizuoti savo pašto dėžutę. Dėl naudingų programėlės įrankių, svarbiausi laiškai, į kuriuos turėtumėte atsakyti artimiausiu metu, pozicionuojami viršuje, o ne tokie svarbūs dedami į specialų aplanką. Naudodami šią programėlę galėsite sujungti visas savo elektroninio pašto paskyras ir pasirinkti tinkamiausius virtualios pašto dėžutės valdymo nustatymus, kurie leis lengviau tvarkyti gaunamus laiškus. Dvi savaites aplikacija galima naudotis nemokamai, tačiau praėjus šiam laikotarpiui reikės įsigyti prenumeratą.

2. „Cleanfox – Mail & Spam Cleaner“. Ši programėlė leis vos vienu paspaudimu išvalyti pašto dėžutę ir blokuoti nereikalingus naujienlaiškius. „Cleanfox“ galima nemokamai naudoti visose el. pašto paskyrose („Gmail“, „Hotmail“, „Yahoo“, „iCloud“). Aplikacija naudoja įrankius, kurie surikiuoja gautus naujienlaiškius pagal tai, kiek laiškų esate gavę iš tam tikro siuntėjo ir kiek iš jų atsidarėte. Šis įrankis padės greitai ir lengvai susitvarkyti perpildytą virtualią pašto dėžutę bei užtikrins, kad gausite tik dominančius pranešimus. Pasak šios aplikacijos kūrėjų, vienas el. laiškas sukuria 10 gramų anglies dioksido, o 80 procentų elektroninių laiškų niekada taip ir neatidaromi. Siekdami užkirsti kelią neigiamiems padariniams aplinkai, „Cleanfox“ kūrėjai nusprendė į tai įtraukti ir savo ištikimiausius naudotojus. Zambijoje pasodinamas medis už kiekvieną naudotojo pakviestą ir prie programėlės prisijungusį naują vartotoją.

3. „Clean Email“. Jeigu el. pašte turite prikaupę daug nereikalingų laiškų, ši aplikacija padės greitai ir efektyviai juos ištrinti. Programėlė suteikia galimybę naudotojams lengvai atsisakyti el. laiškų ar prenumeratų ir visiškai kontroliuoti savo pašto dėžutę. Naudodami „Clean Email“ galėsite vos keliais spustelėjimais ištrinti laiškus ar užblokuoti tam tikrus siuntėjus. Programoje rasite integruotų įrankių bei algoritmų, padedančių sugrupuoti el. laiškus, tinkamai juos paženklinti ir archyvuoti, jei norėsite juos peržiūrėti vėliau. Aplikacijos funkcijos leidžia vos vienu paspaudimu atsisakyti didesnio kiekio prenumeratos laiškų, užuot kiekvieną peržiūrėjus atskirai. Programėlėje galite nemokamai ištrinti iki 1000 laiškų, o norint pašalinti daugiau pranešimų – reikės įsigyti prenumeratą.

4. „Edison Mail“. Ši programėlė turi ne tik mobiliojo el. parašo programą, išmanųjį asistentą, bet ir daugybę naudingų el. pašto valdymo funkcijų. Jeigu pašto dėžutėje prikaupėte per daug naujienlaiškių, jums padės aplikacijoje esantys išmanūs įrankiai, tokie, kaip automatinis el. pašto rūšiavimas ar masinis prenumeratų atsisakymas. Programėlėje veikiantis dirbtinis intelektas supaprastina darbų eigą, nes realiuoju laiku atrenka ir jums atsiunčia svarbiausią informaciją iš gautų laiškų. Aplikacijoje veikiantys išmanieji pranešimai leidžia nutildyti tam tikrus siuntėjus, kad gautumėte įspėjimus tik apie svarbiausius laiškus. „Edison Mail“ palaiko įvairias pašto paskyras, kaip „Gmail“, „Hotmail“, „iCloud“, „Yahoo“, „Outlook“ bei daugelį kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.