Ukrainiečiai sukūrė dar vieną rusų tankų grobimo žaidimą

Po kelių savaičių nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios ukrainiečiai sukūrė nuotaikingą naršyklėje veikiantį trimatį žaidimą, kuriame žaidėjas valdo fermerio traktorių, kuriuo reikia grobti rusų tankus ir parsigabenti į fermą.

 Ukrainiečiai pristato dar vieną tankų grobimo žaidimą – „Windows“ „Apple Mac“ ir „Linux“ aplinkoje veikiantį „Ukrainian Farmy“.
 Ukrainiečiai pristato dar vieną tankų grobimo žaidimą – „Windows“ „Apple Mac“ ir „Linux“ aplinkoje veikiantį „Ukrainian Farmy“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-19 11:00, atnaujinta 2022-04-19 11:59

Vėliau minėtas žaidimas sulaukė atnaujinimo – jame atsirado sraigtasparniai, o taip pat jų naikinimo įranga (konservuotų daržovių stiklainiai).

Dabar ukrainiečiai pristato kitą tos pačios tematikos žaidimą – „Windows“, „MacOS“ ir „Linux“ aplinkoje veikiantį „Ukrainian Farmy“.

Žaidimą galima parsisiųsti nemokamai, bet taip pat galima ir pasirinktą sumą paaukoti žaidimo kūrėjams.

„2022 m. vasario 24 d. 5 val. ryto atsibudome išgirdę, kaip Rusijos raketos bombarduoja mūsų miestus be jokio karo paskelbimo. Kitas dienas praleidome veždami savo šeimas į saugias vietas. Įsitikinome, kad esame ten, kur turime būti, kad galėtume padėti mums brangiems žmonėms ir savo šaliai. Kai kurie iš mūsų dabar yra savanoriai ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nariai. Kiti aktyviai dalyvauja civilių savanorių grupėse, teikiančiose pagalbą tiems, kuriems jos reikia. Šios grupės mūsų sostinėje Kijeve ir kituose šalies miestuose aprūpina civilius gyventojus maistu, vaistais, šiltais drabužiais ir kitais daiktais ir juos pristato. Jos evakuoja civilius gyventojus, įstrigusius Rusijos pajėgų puolamose vietose. Joms reikia jūsų pagalbos.

Esame žaidimų kūrėjų komanda iš Ukrainos. Dabar darome tai, ką mokame geriausiai – kuriame dar vieną žaidimą. Tai bus padėka už bet kokią paramą, kurią galime gausime iš jūsų. Žaidimo aplinka gana akivaizdi: mūsų ūkininkai jau tapo legenda visame pasaulyje. Paprasti Ukrainos ūkininkai nuolat filmuojami, kaip savo traktoriais tempia Rusijos karinę techniką visoje šalyje.

Žaidime „Ukrainian Farmy“ galėsite patirti, ką reiškia būti vienu baisiausių kovotojų Ukrainos mūšio laukuose – ukrainiečių traktorininku. Meskite iššūkį laikui ir „didelio tikslumo“ artilerijos apšaudymams – ir pagrobkite kuo daugiau rusiškų tankų, sunkvežimių ir pėstininkų kovos mašinų. Žaidimas yra nebaigtas – netrukus planuojame pridėti daugiau traktorių ir naujų žemėlapių“, – svetainėje rašo žaidimo kūrėjai.

Žaidimas, priešingai pirmajam, atrodo gerokai niūresnis: tą labiausiai nulemia niūrus koloritas ir ne tokia linksma muzika. Be to, jis kiek sudėtingesnis ir galbūt ne toks intuityvus bei arkadiškas, palyginus su pirmuoju. Tačiau „Unreal“ variklį naudojantis žaidimas – gerokai realistiškesnis.

Ukraina paskutinį dešimtmetį smarkiai augina savo informacinių technologijų verslo sektorių, ne paskutinėje vietoje yra ir žaidimų kūrimo sritis – būtent šioje srityje dirba apie 20 000 ukrainiečių. Kalbant apie ukrainiečių sukurtus žaidimus, šalį labiausiai garsina dvi žaidimų frančizės: realaus laiko strategija „Cossacks“ ir pirmo asmens šaudyklė „S.T.A.L.K.E.R.“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.