Elonas Muskas prakalbo apie „Twitter“ apmokestinimą – nurodė, kam tai galiotų

Elonas Muskas planuoja per trejus metus nuo „Twitter Inc.“ įsigijimo vėl pateikti socialinio tinklo viešąjį akcijų siūlymą, antradienį pranešė laikraštis „Wall Street Journal“, remdamasis su klausimu susipažinusiais asmenimis.

 Elonas Muskas planuoja per trejus metus nuo „Twitter Inc.“ įsigijimo vėl pateikti socialinio tinklo viešąjį akcijų siūlymą.<br> 123rf nuotr.
 Elonas Muskas planuoja per trejus metus nuo „Twitter Inc.“ įsigijimo vėl pateikti socialinio tinklo viešąjį akcijų siūlymą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2022, 2:49 PM, atnaujinta May 4, 2022, 3:01 PM

E. Muskas potencialiems investuotojams sakė, kad planuoja surengti viešąjį akcijų siūlymą ir grąžinti „Twitter“ į viešąsias rinkas, sakoma pranešime.

Anksčiau šią savaitę „Reuters“ pranešė, kad E.Muskas veda derybas su didelėmis investicinėmis įmonėmis ir turtingais asmenimis dėl didesnio 44 mlrd. dolerių vertės „Twitter“ įsigijimo finansavimo ir mažesnės savo turto dalies įtraukimo į sandorį.

Trečiadienį E.Muskas savo „Twtitter“ paskyroje taip pat paskelbė, kad „paprastiems vartotojams „Twitter“ visada bus nemokamas, bet galbūt šiek tiek kainuos komerciniams ir (arba) vyriausybiniams vartotojams“.

Taip pat pranešama, kad kai kurie naudotojai jau gali išbandyti naują funkciją „Twitter Circle“, kuri leis vartotojui rodyti įrašus ribotam žmonių ratui.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.