Organizuoja programinės įrangos testavimo mokymus: testavimo pagrindai ir pasiruošimas darbo pokalbiui

IT srities mokymų organizacija „TDL School“ kviečia IT srities entuziastus teikti paraiškas ir dalyvauti programinės įrangos testavimo mokymuose, sukurtuose specialiai tiems, kurie nori pradėti savo programinės įrangos testavimo karjerą arba įgyti naujų įgūdžių. Šių mokymų metu patyrę savo srities profesionalai dalyvius supažindins su testavimo pagrindais ir padės jiems įgyti praktinių automatizuoto svetainių testavimo įgūdžių. Mokymų pabaigoje dalyviams bus pateiktos praktinės gyvenimo aprašymo parengimo rekomendacijos, jie bus individualiai mokomi darbo pokalbių derybų meno. Sėkmingai baigę mokymų kursus, dalyviai gaus ne tik sertifikatą, bet ir įgis tvirtą žinių pagrindą, suteiksiantį gebėjimą atlikti realias testavimo užduotis, o mokymų užsiėmimai jiems padės pasiruošti darbui IT srityje.

 IT srities mokymų organizacija „TDL School“ kviečia IT srities entuziastus teikti paraiškas ir dalyvauti programinės įrangos testavimo mokymuose.
 IT srities mokymų organizacija „TDL School“ kviečia IT srities entuziastus teikti paraiškas ir dalyvauti programinės įrangos testavimo mokymuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2022, 2:29 PM

Mokymai bus organizuojami anglų kalba ir vyks internetu, darbo dienų vakarais ir atostogų dienomis nuo sausio 23 d. iki vasario 8 d. Norėdami sėkmingai dalyvauti kursuose, dalyviai privalo gerai mokėti anglų kalbą ir turėti pagrindines IT žinias.

Šių mokymų metu dalyviai įgis žinių, sugrupuotų į tris modulius: programinės įrangos testavimas, „JavaScript“ programavimas ir automatizuotas svetainių testavimas taikant „WebdriverIO“ technologiją. Trečiojo modulio metu patyręs IT specialistų atrankos profesionalas pasidalys praktiniais patarimais, kaip parengti sėkmingą gyvenimo aprašymą ir dalyvauti darbo pokalbiuose.

Sužinoti daugiau apie kursus galima čia.

Dėl IT bendrovės „TestDevLab“ paramos šiems kursams taikoma 50 proc. nuolaida, tad dalyviams jie kainuos tik 400 eurų.

„Šie kursai skirti tiems, kurie nori pradėti savo programinės įrangos testavimo karjerą ir jau turi pagrindines programinės įrangos kūrimo ir susijusios terminologijos žinias. Jie taip pat bus naudingi su IT susijusiose srityse jau profesionalams, norintiems tiesiogiai ateitį susieti su programinės įrangos testavimu. Ankstesnė testavimo patirtis nėra būtina, nes mūsų patyrę instruktoriai suteiks visas darbui reikalingas pagrindines žinias. Tačiau norint gauti darbą vien žinių nepakanka – taip pat būtina mokėti jas pademonstruoti darbdaviui. Būtent todėl tokius kursus pirmą kartą papildome nauju moduliu. Jame pateikiamos praktinės gyvenimo aprašymo kūrimo ir derybų dėl darbo rekomendacijos, kurios dalyviams gali padėti gauti pirmą darbą IT srityje. „TestDevLab“ dėka dalyvio mokesčiui taikoma nuolaida, todėl mokymai prieinami dar platesnei žmonių grupei“, – pasakoja „TDL School“ direktorė Raita Rollande.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.