Lietuvoje oficialiai pradedama teikti „Xbox PC Game Pass“ paslauga

Žaidėjai gali prisijungti prie „PC Game Pass“ ir iš karto gauti prieigą prie šimtų aukštos kokybės kompiuterinių žaidimų „Windows“ sistemoje, įskaitant naujus „Xbox Game Studios“ leidinius nuo pat pirmosios dienos – kultinius „Bethesda“ žaidimus, „EA Play“ narystę ir „Riot“ žaidimuose tik nariams teikiamus privalumus. Nauji žaidimai, kuriuos netrukus bus galima įsigyti su „PC Game Pass“, yra „Minecraft Legends“ (balandžio 18 d.), „Redfall“ (gegužės 2 d.) ir kt.

 Žaidėjai gali prisijungti prie „PC Game Pass“ ir iš karto gauti prieigą prie šimtų aukštos kokybės kompiuterinių žaidimų „Windows“ sistemoje, įskaitant naujus „Xbox Game Studios“ leidinius nuo pat pirmosios dienos.<br> 123rf nuotr.
 Žaidėjai gali prisijungti prie „PC Game Pass“ ir iš karto gauti prieigą prie šimtų aukštos kokybės kompiuterinių žaidimų „Windows“ sistemoje, įskaitant naujus „Xbox Game Studios“ leidinius nuo pat pirmosios dienos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2023, 1:39 PM, atnaujinta Apr 12, 2023, 2:10 PM

„PC Game Pass“ galima įsigyti Lietuvoje už 9,99 Еur/mėn. Nauji nariai, norintys prisijungti prie „PC Game Pass“, gali apsilankyti svetainėje xbox.com/pcgamepass ir sužinoti daugiau detalių, kaip užsiregistruoti.

Švenčiant šios programos pradžią, naujiems nariams Lietuvoje ribotą laiką bus taikomas specialus sveikinimo pasiūlymas „3 mėnesiai už 1 Eur“. Tie, kurie dalyvavo „Insider“ programoje, gaus du nemokamus „PC Game Pass“ narystės mėnesius be jokių papildomų veiksmų – kaip padėką už tai, kad padėjo paslaugos teikėjams įgauti patirties ir buvo vieni pirmųjų „PC Game Pass“ narių Lietuvoje.

Artimiausiomis dienomis tai bus galima padaryti tiesiogiai narių paskyrose.

„Xbox“ teigia esantys įsipareigoję plėsti žaidimų ir bendruomeniškumo smagumą visiems. „Džiaugiamės, kad „PC Game Pass“ dabar prieinama žaidėjams iš 86 pasaulio šalių, kad jie galėtų žaisti šimtus žaidimų kartu su draugais ir šeimomis“, – rašoma pranešime spaudai.

Daugiau informacijos galima rasti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.