Startavo veiksmo strateginis žaidimas „Minecraft Legends“

„Mojang Studios“ praneša, kad „Minecraft Legends“ dabar yra prieinamas „Xbox Series X|S“ ir „Xbox One“ konsolėms, asmeniniams kompiuteriams su „Windows“ ir „Steam“, konsolei ir asmeniniam kompiuteriui skirtiems „Xbox Game Pass Ultimate“ ir „Xbox Game Pass“, „Nintendo Switch“, „PlayStation 4“ ir „PlayStation“ 5 ir per žaidimų centrą „Samsung Smart TV“. Iškart po starto visuose šiuose įrenginiuose prieinama skirtingoms platformoms pritaikyta galimybė žaisti daugeliui žaidėjų.

 „Minecraft Legends“ yra visiškai naujas „Mojang Studios“ ir „Blackbird Interactive“ veiksmo strateginis žaidimas.<br> Ekrano nuotr.
 „Minecraft Legends“ yra visiškai naujas „Mojang Studios“ ir „Blackbird Interactive“ veiksmo strateginis žaidimas.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 19, 2023, 9:56 AM

„Minecraft Legends“ yra visiškai naujas „Mojang Studios“ ir „Blackbird Interactive“ veiksmo strateginis žaidimas, kuriame žaidėjai gali tyrinėti jautrią vešlių biomų ir išteklių turtingą žemę, atsidūrusią ties pokyčių slenksčiu. Prasidėjo piglinų invazija, kad būtų išgelbėtas pasaulis, žaidėjai turi įkvėpti sąjungininkus bei vadovauti jiems strateginėse kovose.

„Minecraft Legends“ prieinamas su „PC Game Pass“, kuris oficialiai jau viekia ir Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.