„BeReal“ pristato naują funkciją: greitai galėsite matyti, ką kelia jūsų mėgstamos garsenybės

Išmaniosios programėlės „BeReal“ naudotojai praranda susidomėjimą, todėl aplikacijos kūrėjai ieško naujų būdų sukaustyti naudotojų dėmesį, rodo analitinės bendrovės „Apptopia“ duomenys. Kurį laiką neatsinaujinusi „BeReal“ dabar pristato naują funkciją „RealPeople“ – čia bus galima pamatyti garsiausių pasaulio įžymybių nuotraukas.

Kurį laiką neatsinaujinusi „BeReal“ dabar pristato naują funkciją „RealPeople“ – čia bus galima pamatyti garsiausių pasaulio įžymybių nuotraukas.<br>123rf nuotr.
Kurį laiką neatsinaujinusi „BeReal“ dabar pristato naują funkciją „RealPeople“ – čia bus galima pamatyti garsiausių pasaulio įžymybių nuotraukas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2023, 11:41 AM

„Vietoj to, kad nuolat matytumėte tik įprastą „BeReal“ turinį ir savo draugų bei artimųjų nuotraukas, greitai turėsite galimybę išvysti, ką netikėčiausiu metu veikia žinomiausi pasaulio sportininkai, menininkai, visuomenininkai ar dainininkai. Programėlės kūrėjai sako, kad šis atnaujinimas yra žingsnis, kuriuo siekiama parodyti, kad ir garsūs žmonės gyvena paprastus gyvenimus“, – sako „Tele2“ skaitmeninių kanalų turinio vadovė Justina Antropik.

Bus galima sekti įžymybių akimirkas

Dabar „BeReal“ aplikacijoje bus galima išvysti ne tik savo draugų, kolegų ar artimųjų nuotraukas, bet ir garsiausių pasaulio žmonių nuotraukas. Jas bus galima pamatyti naujoje skiltyje, kuri vadinsis „RealPeople“. Pagrindinis jos sukūrimo tikslas yra parodyti garsenybes netikėčiausiomis akimirkomis be jokių nuotraukose naudojamų filtrų.

Jeigu norėsite išvysti naująją garsenybių skiltį, jums tereikės užeiti į „Discovery“ ir tuomet spustelti „RealPeople“. Užėję į šią skiltį galėsite realiuoju laiku pamatyti garsenybių įkeltas asmenukes, taip pat turėsite galimybę į jas sureaguoti „RealMojis“. Jeigu prireiktų, galite net paslėpti arba blokuoti jūsų manymu nepriimtinas nuotraukas.

Naujoji funkcija kol kas veikia tik Jungtinėje Karalystėje. Netrukus „RealPeople“ skiltyje galima bus naršyti visiems vartotojams.

Populiarumo pikas sumažėjęs

Aplikacija „BeReal“ galėjo pasigirti populiarumo piku dar praėjusių metų vasarą, tačiau jos populiarumas ėmė po truputį mažėti. Nuo praėjusio rudens programėlės naudotojų skaičius sumažėjo apie 60 proc. Ekspertų vertinimu, aplikacija praranda populiarumą dėl kelių pagrindinių priežasčių. Pirmiausia dėl to, jog po truputį praranda autentiškumą ir panašėja į „Instagram“.

Programėlės populiarumas sumažėjo ir dėl to, kad joje kurį laiką nebuvo jokių atnaujinimų. Analitinės bendrovės „Apptopia“ duomenimis, pasibaigiant vasarai programėle naudojosi apie 15 mln. vartotojų – vos per pusmetį šis skaičius nukrito iki 6 mln.

Prieš kelis mėnesius bendrovė išleido pranešimą, kuriame paaiškino, kad visą šį laiką, kuomet nebuvo jokių atnaujinimų, įmonė sprendė techninius nesklandumus. Techniniai trukdžiai buvo sprendžiami todėl, kad programėlės veikimo modelis yra dar vis labai naujas. Todėl, kaip teigiama pranešime, bendrovė dėmesį sutelkė į programėlės veikimo tobulinimą ir stabilumo užtikrinimą.

Programėlė pristato vis daugiau atnaujinimų

Visai neseniai „BeReal“ atsirado ir daugiau atnaujinimų. Dabar visiems, kurie spėja įkelti asmenukę per suteiktą 2 min. laiko tarpą, suteikiama galimybė įkelti dar 2 papildomas asmenukes tą pačią dieną. Papildomas „BeReal“ nuotraukas bendrovė vadina premijomis.

Tačiau atnaujinimus programėlė pristato rečiau nei kitos populiarios socialinių tinklų platformos. „BeReal“ programėlės konkurentai „TikTok“ ar „Snapchat“ daug dažniau diegia atnaujinimus, pavyzdžiui, nuolat pristato naujus, vartotojams įdomius interaktyvius filtrus.

Alexo Barreyato ir Kevino Perreau dueto prieš trejus metus sukurta aplikacija „BeReal“ pristatoma kaip nauja platforma, kurioje galite išvysti ir kartu fiksuoti tikras, netikėčiausias kiekvienos dienos akimirkas be jokių filtrų. Kitaip tariant, kiekvieną dieną turite pasidaryti asmenukę (kartu aplinką, kurioje tuo metu esate, fotografuoja ir jūsų priekinė kamera), kurios pranešimas ateina pačiu netikėčiausiu metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.