Pamatykite: 550 mln. metų žmogaus evoliucija per minutę

Visa žmogaus vystymosi istorija per minutę parodoma du kartus: nuo Homo sapiens iki pirmųjų daugialąsčių organizmų ir atgal.<br>Kadrai iš „YouTube“
Visa žmogaus vystymosi istorija per minutę parodoma du kartus: nuo Homo sapiens iki pirmųjų daugialąsčių organizmų ir atgal.<br>Kadrai iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-20 22:00, atnaujinta 2017-10-30 02:05

Grafikos dizaineris Jurianas Mölleris iš Olandijos sukūrė įspūdingą animacinį filmuką, kuris vos per minutę parodo, kaip, keičiantis ir evoliucionuojant gyvybei Žemėje, atsiradome mes – žmonės.

Filmuke pateikiamos ne tik gyvūnų iliustracijos, bet ir jų pavadinimai, egzistavimo laikotarpis bei „giminystės ryšys“ su žmonėmis (t.y. kelintas mūsų protėvis jis yra).

Visa žmogaus vystymosi istorija per minutę parodoma du kartus: nuo Homo sapiens iki pirmųjų daugialąsčių organizmų ir atgal.

Beje, ši evoliucijos istorija išleista ir kitokiu – popieriniu – formatu, o jei susidomėjote, 30 metrų ilgio atspausdintą knygą galite užsisakyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.