Vyro galvos skausmo priežastis – atgrubnagė žmona

Vieną rytą Michaelas Moylanas iš Floridos (JAV) pabudo jausdamas didžiulį galvos skausmą ir paprašė savo žmonos, kad ši nuvežtų jį į ligoninę. Vyras svarstė, kad žmona per miegus jam stuktelėjo alkūne į galvą. Tačiau paaiškėjo, kad galvos skausmų priežastis kur kas rimtesnė.

Kenčiantiems nuo migrenos – naujas gydymo būdas. Lietuvoje pradėtas naudoti pasaulyje pripažintas metodas – injekcijos botulino toksinu.<br>„123rf.com“ nuotr.
Kenčiantiems nuo migrenos – naujas gydymo būdas. Lietuvoje pradėtas naudoti pasaulyje pripažintas metodas – injekcijos botulino toksinu.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2016, 2:44 PM, atnaujinta May 17, 2017, 7:10 AM

Vos nuvykus į ligoninę, seselė apžiūrėjo nelaimėlį ir konstatavo, kad jis yra pašautas. Vyrui iš nuostabos atvipo žandikaulis.

Gydytojams vyro galvoje atradus kulką, jo žmona April Moylan niekam nematant jau buvo pasišalinusi iš ligoninės priimamojo. Pasirodo, ji tai padarė ne šiaip sau.

Vėliau pareigūnai išsiaiškino, kad ji netyčia iššovė į savo vyrą ginklu, kurį laikė po pagalve, kol jis miegojo.

Jai buvo pareikšti kaltinimai dėl neteisėto ginklo laikymo. Pasirodo, ji seniau buvo teista už narkotinių medžiagų platinimą, dėl to jai buvo uždrausta turėti ginklą.

Policija apieškojo sutuoktinių namus ir rado ginklą, kuriuo buvo įvykdytas nusikaltimas, bei kruvinus rankšluosčius. Žmona vėliau buvo nuteista laisvės atėmimo bausme. Laimei, vyras liko gyvas.

Šaltinis: BBC

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.