Absurdiškas verslo planas, kuris vyrui neša tūkstančius dolerių pelno

Amerikietis Alexas Craigas sugalvojo absurdišką verslo planą, iš kurio iš pradžių visi juokėsi – tačiau jau netrukus šis verslo planas ėmė nešti solidų pelną.

 Bulvę gavę žmonės labai apsidžiaugia ir gana dažnai bulvės nuotrauką įkelia į socialinius tinklus – „Facebook“, „Twitter“ ir kitus.<br> Wikimedia commons
 Bulvę gavę žmonės labai apsidžiaugia ir gana dažnai bulvės nuotrauką įkelia į socialinius tinklus – „Facebook“, „Twitter“ ir kitus.<br> Wikimedia commons
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-09-15 12:03, atnaujinta 2019-09-15 12:08

Verslo planas yra paprastas kaip du kart du: kartu su bulve siunčiama žinutė. Žmonės nukeliauja į A. Craigo sukurtą internetinę svetainę, ten užsako žalią bulvę, nurodo tekstą, kuris turi būti užrašytas ant bulvės ir visa tai anonimiškai išsiunčiama pageidaujamam žmogui.

Vos per kelis mėnesius A. Craigas pardavė daugiau nei 2000 bulvių, o kas mėnesį jis uždirba po 10 000 dolerių gryno pelno.

A. Craigas sako, kad niekada negalima atsisakyti idėjos vien todėl, kad kažkas pasako, jog ji yra absurdiška ar tiesiog nebus sėkminga. Anot jo, daugumą žmonių nuo idėjų išpildymo sulaiko baimė ir abejonės.

Užsakyti vidutinio dydžio bulvę kainuoja 8 dolerius, o ant jos galima užrašyti 100 simbolių žinutę. Tuo tarpu didelės bulvės talpina 140 simbolių žinutę, tačiau kainuoja 10 dolerių. Bulvė gali būti nugabenta į bet kurį JAV kampelį – tačiau bent jau kol kas idėjos autorius neplanuoja teikti šios paslaugos užsienio šalyse.

Bulvę gavę žmonės labai apsidžiaugia ir gana dažnai bulvės nuotrauką įkelia į socialinius tinklus – „Facebook“, „Twitter“ ir kitus. A.Craigas žinutes ant bulvių rašo pats, su paprastu juodu flomasteriu. Tai yra pigu, linksma ir pelninga – tobulas verslo planas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.