Debiutas: lrytas.lt portale įvyko pirmoji tiesioginė TV transliacija (papildyta)

Naujienų portalas lrytas.lt pirmadienio vakarą surengė pirmąją bandomąją tiesioginę TV transliaciją internetu. Šį vakarą nuo 19 val. 5 min. buvo transliuojamos Lietuvos krepšinio federacijos taurės turnyro pusfinalio rungtynės tarp „Alytaus“ ir Kauno „Aisčių“ komandų.

Kviečiame visus krepšinio gerbėjus ir ateityje išbandyti naująją portalo lrytas.lt paslaugą.
Kviečiame visus krepšinio gerbėjus ir ateityje išbandyti naująją portalo lrytas.lt paslaugą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 12, 2009, 6:28 PM, atnaujinta Apr 10, 2018, 10:37 AM

Krepšinio rungtynės buvo transliuojamos videonaujienų rubrikoje.

Prie kompiuterio prisėdę ir interneto portalo lrytas.lt videonaujienų skiltį įsijungę aistruoliai tapo puikios krepšinio dramos liudininkais - pergalę po atkaklios kovos 69:63 šventė ir į LKF finalo ketvertą pateko jaunieji Kauno "Aisčių" krepšininkai.

Dar viena bandomoji transliacija numatyta antradienio vakarą iš „Siemens“ arenos, kur „Lietuvos rytas“ žais atsakomąsias Europos taurės rungtynes su Las Palmo „Kalise“ komanda.

Žiūrint tiesiogines krepšinio varžybas komentarų laukelyje (nenutrūkstant transliacijai) visi aistruoliai galėjo išreikšti emocijas ir nuomones apie įvykius aikštėje, diskutuoti su savo ar priešininkų komandos gerbėjais.

Kviečiame visus krepšinio gerbėjus išbandyti naująją portalo lrytas.lt paslaugą, o savo pastabas ir pageidavimus parašyti komentaruose ar elektroniniu paštu tiesiogiai@lrytas.lt

Artimiausiuose planuose lrytas.lt planuoja pradėti visos „Lietuvos ryto“ televizijos programos transliaciją internetu. Tiesioginės TV transliacijos - dar vienas žingsnis modernizuojant ir tobulinant naujienų portalą lrytas.lt.

„Tiesioginės transliacijos - tai kitas logiškas žingsnis plečiant ir pildant portalo teikiamas paslaugas - sakė lrytas.lt portalo direktorius R. Baltaduonis. - Norime, kad mūsų lankytojai pirmieji gautų viską, ką gali pasiūlyti internetas“.

Prieš porą metų lrytas.lt portalas pirmasis Lietuvoje pristatė videonaujienas internete ir susilaukė teigiamų įvertinimų žiniasklaidos priemonių „Nmedia 2007“ bei „Nmedia 2008“ apdovanojimuose, kur buvo pripažintas novatoriškiausia žiniasklaidos priemone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.