Pritaikė privalumų programą kiekvienam klientui individualiai

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ atnaujino savo klientams skirtą „Omni ID“ privalumų programą, suteikiančią privilegijų ir specialių pasiūlymų. Nuo šiol „Omni ID“ yra pritaikoma prie konkretaus kliento interesų – „Omni ID“ korteles turintys „Omnitel“ klientai gali gauti tik jiems įdomius ir aktualius pasiūlymus savo pasirinktu būdu. Drauge pristatoma ir išmaniesiems telefonams skirta „Omni ID“ mobilioji programėlė, suteikianti galimybę sužinoti apie arčiausiai kliento buvimo vietos esančius pasiūlymus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 2:06 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:04 PM

„Omni ID“ kortelių turėtojams, norintiems gauti tik jiems svarbius bei aktualius pasiūlymus, reikia užsiregistruoti „Omni ID“ interneto svetainėje arba „Omni ID“ programėlėje bei pažymėti, kokie pasiūlymai domina ir kokiu būdu – SMS žinute, el. paštu ar į mobiliąją programėlę – norėtų juos gauti.

Naujoji „Omni ID“ programėlė leidžia matyti tiek visus, tiek arčiausiai vartotojo buvimo vietos esančius „Omni ID“ pasiūlymus, juos filtruoti, vykdyti paiešką, pažymėti patinkančius pasiūlymus, kurie bus matomi skiltyje „Mano pasiūlymai“ ir t.t.

„Mūsų atlikta išmaniųjų telefonų turėtojų apklausa atskleidė, kad daugiau kaip 90 proc. respondentų norėtų visas nuolaidas matyti savo išmaniuosiuose telefonuose. Džiaugiamės galėdami pasiūlyti atsinaujinusią, išmaniąją „Omni ID“ programą, kuri padės mūsų klientams gauti jiems aktualius pasiūlymus tiesiai į išmanųjį telefoną, – sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Naujoji „Omni ID“ programėlė yra nemokama ir skirta išmaniesiems telefonams su „iOS“ ir „Android“ operacinėmis sistemomis. Ją galima parsisiųsti iš programėlių parduotuvių „App Store“ ir „Android Market“.

Šiuo metu „Omni ID“ privalumų programos dalyviai gali gauti nuolaidas „Omnitel“ prekėms bei paslaugoms, taip pat daugiau nei 350 „Omni ID“ partnerių pasiūlymus su nuolaida įsigyti įvairių prekių bei lankytis renginiuose, restoranuose, sporto klubuose, grožio salonuose, keliauti ir t.t. Be to, „Omni ID“ kortelė suteikia trumpesnį laukimo laiką „Omnitel“ salonuose – tereikia pridėti kortelę prie eilių reguliatoriaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.