Vartykite didžiausią Lietuvos dienraštį kompiuterio ekranuose

Nuo šios dienos jūs galite vartyti ne tik popierinius didžiausio Lietuvos dienraščio puslapius. Juos rasite ir kompiuterių, ir mobiliųjų įrenginių ekranuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2013, 9:55 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:58 PM

„Lietuvos ryto“ dizaineriai padarė viską, kad vartyti elektroninius puslapius jums būtų taip pat malonu, kaip ir skaityti laikraštį ryte prie kavos puodelio ar vakare prie židinio.

Skaitytojams tereikės užsiregistruoti ir prisijungti prie portalo lrytas.lt. Tuomet jie ne tik nemokamai skaitys didžiausią šalies dienraštį, bet ir galės įkelti savo tekstus, nuotraukas bei videomedžiagą. Ateityje jiems kas rytą pateiksime aktualiausias paros naujienas, taip pat skaitomiausius straipsnius.

Kita gera žinia skaitytojams: nuo šiol portale bus pateikiama dar daugiau naujienų apie žinomus žmones, su jais susijusius įvykius. Tekstus su ženklu „Veidai ir vardai“ rasite titulinio puslapio viršuje.

„Šios naujienos suteiks galimybę susipažinti su politikos, sporto, meno, pramogų pasaulio garsenybėmis, kitais žmonėmis, kuriančiais istoriją, mus įkvepiančiais, stebinančiais ir žavinčiais“, – sako „Lietuvos ryto“ grupės vadovas Gedvydas Vainauskas.

„Lietuvos ryto“ grupei priklauso didžiausias Lietuvoje dienraštis „Lietuvos rytas“, Lietuvos ryto televizija bei naujienų portalas lrytas.lt.

Jau septynerius metus veikiantis naujienų portalas dabar turi aštuonis šimtus tūkstančių unikalių vartotojų per mėnesį. Jame publikuojama daugiau nei du šimtai straipsnių per dieną.

Mobiliuosiuose įrenginiuose – telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose – lrytas.lt yra populiariausias naujienų portalas Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.