Patirtimi su lietuviais dalinsis Silicio slėnio gyventojai

Lapkričio 8-10 dienomis parodų ir kongresų centre „Litexpo“ Vilniuje vyks du nemokami renginiai, kurių formatai atpažįstami daugelyje pasaulio valstybių – tarptautinė konferencija „Silicon Valley comes to the Baltics“, kurią organizuoja VšĮ „Versli Lietuva“ ir 54 valandų mobiliosios dirbtuvės „Startup Weekend Lithuania“, kurias rengia bendruomenė KTU „StartupSpace“ kartu su VšĮ „Versli Lietuva“.

Konferencijos „Silicon Valley comes to the Baltics“ globėju šiemet tapo mobiliųjų aplikacijų parduotuvės „GetJar“ įkūrėjas I.Laursas.<br>D.Umbraso nuotr.
Konferencijos „Silicon Valley comes to the Baltics“ globėju šiemet tapo mobiliųjų aplikacijų parduotuvės „GetJar“ įkūrėjas I.Laursas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 12:20 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:13 AM

Su jaunimu idėjomis dalinsis tokie žinomi asmenys kaip JAV rengiamo festivalio „Burning Man“ organizatorius Bearas Kittay, ar žaidimų „The Sims“, „Need for Speed“ kūrėjas Jeffas Burtonas. Renginių organizatoriai turi du tikslus – įkvėpti jaunimą verslauti ir suteikti galimybę pasikonsultuoti su renginyje dalyvaujančiais profesionalais iš užsienio.

„Į renginius atėjęs jaunimas pasiklausys įkvėpiančių iš Silicio slėnio atvykusių guru istorijų, išgirs jų patarimų ir tikimės supras, kad sėkmingu žmogumi gali tapti kiekvienas, kuris turi tikslą ir yra pasiryžęs daug dirbti“, – pranešime spaudai cituojama VšĮ „Versli Lietuva“ generalinė direktorė Lina Vaitkevičienė

Konferencijos „Silicon Valley comes to the Baltics“ globėju šiemet tapo mobiliųjų aplikacijų parduotuvės „GetJar“ įkūrėjas Ilja Laursas.

Silicio slėnis jau seniai yra tapęs ne tik geografiniu pavadinimu, bet ir vieta, kurioje yra didžiulė inovatyvių idėjų, skirtingų patirčių, ambicingų ir daug dirbančių žmonių koncentracija. Gauti patarimų iš žmonių, kurie jau yra nuėję nemenką kelią iki sėkmės ir išgirsti jų pasakojimų – neįkainojama patirtis“, – teigia Ilja Laursas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.