Kada „Tele2“ ir „Bitė“ mokės mums už tai, kad naudojamės jų ryšiu?

Į tarifų planus įsivėlę mobiliojo ryšio tiekėjai „Tele2” ir „Bitė“ džiugina. Per savaitę kompanijos susprogdino jau, turbūt keturias „bombas“. Likęs vaizdelis glosto akį. 9 litai - tiek dabar kainuoja „Tele2“ išankstinio apmokėjimo paslauga „Pildyk“ už kuriuos gaunate 5 valandas pokalbių 10 tūkst. žinučių ir 1 Gb duomenų.

Per vieną diena "Tele2" ir "Bitė" gerokai apsišaudė.
Per vieną diena "Tele2" ir "Bitė" gerokai apsišaudė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 6:54 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:45 AM

Kaina nusirito žemyn tiesiog per pusdienį. Dar iki pietų beveik toks pat „Tele2 Pildyk“ paslauga buvo įvertinta 15 litų. „Bitė“ ėmėsi originalios reklaminės akcijos ir šalia reklaminių stendų su konkurentų pasiūlymu į orą pakėlė pripučiamus plakatus: 10 litų už 5 valandas pokalbių, 3000 SMS ir 1 GB duomenų.

„Labas kontraktui“ pristačius savo pasiūlymą šalia „Tele2“ lauko reklamos, pastaroji suskubo ją nukabinti, - apie tai pirmieji džiugiai ištrimitavo „Bitės“ viešųjų ryšių specialistai.

„Esame patenkinti. Iš tiesų rinkoje yra daug mažai vartojančių klientų, kuriems mes pasiūlėme alternatyvą – „Labas kontraktą“, - sakė „Bitės“ rinkodaros direktorius Pranas Kuisys.

Džiaugsmas buvo pernelyg ankstyvas. „Tele2“ nukabintus plakatus pakeitė dar patrauklesniu „Pildyk“ pasiūlymu.

„Kaip įprasta, konkurentų pasiūlymai geriausi ilgiau nei vieną dieną nebūna. Jau įrengėme reklaminius stendus su mūsų pasiūlymu – 300 min., 10.000 SMS ir 1 GB už 9 Lt. Vartotojai galės palyginti ir labai aiškiai matys, kas iš tiesų siūlo geresnę kainą", – sakė Andrius Baranauskas, „Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius.

Be to, šiandien ši kompanija pristatė ir naują planą - už 22 litus pasiūlė neribotus pokalbius ir žinutes. Tokį pasiūlymą turi ir „Bitė“. Tačiau „Tele2“ prie jo dar pridėjo 1 GB duomenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.