Patikėję melaginga žinute, vartotojai nepataisomai gadina „Xbox One“ žaidimų konsoles

Pokštais ir piktybiniais juokais garsėjančiame interneto forume „4Chan“ paskelbta melaginga žinutė pastaruoju metu supykdė ne vieną žaidimų kompiuterio „Xbox One“ savininką. Patikėję, kad atlikus kelis veiksmus galės naudoti senesnės versijos „Xbox 360“ žaidimus, vartotojai nepataisomai sugadino savo įrenginius, skelbia BBC.

„Microsoft“ dar pristatydama „Xbox One“ buvo nurodžiusi, kad juo nebus galima žaisti „Xbox 360“ skirtų žaidimų.<br>„Reuters“ nuotr.
„Microsoft“ dar pristatydama „Xbox One“ buvo nurodžiusi, kad juo nebus galima žaisti „Xbox 360“ skirtų žaidimų.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 9, 2013, 3:42 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:06 PM

Konsolės gamintoja „Microsoft“ dar pristatydama naują įrenginį buvo nurodžiusi, kad juo nebus galima žaisti „Xbox 360“ žaidimų. Tačiau kai kuriems vartotojams ši galimybė tokia svarbi, kad jie patikėjo melagingu patarimu. Atlikę kelis kompiuterio nustatymų pakeitimus ir tam tikrus veiksmus (kurių dėl suprantamų priežasčių neskelbsime), vartotojai sugadina įrenginį: jis įsisuka į amžiną, nesustabdomą persikrovimų ciklą.

„Microsoft“ įspėja netikėti šia žinute. „Neįmanoma padaryti taip, kad jūsų „Xbox One“ veiktų senesni žaidimai, o atlikus veiksmus, kuriais siekiama tai padaryti, galite negrąžinamai sugadinti savo žaidimų kompiuterį“, – teigė „Microsoft“ „Xbox Live“ padalinio atstovas Larry Hrybas.

Nėra žinoma, kiek vartotojų paklausė melagingų instrukcijų, tačiau ši žinutė atrodė kaip oficialus „Microsoft“ pranešimas, todėl juo buvo aktyviai dalijamasi žaidėjų forumuose ir socialiniuose tinkluose. Šiuo metu originalus skelbimas yra ištrintas, internete liko tik jo kopijų.

Rugsėjį didelio dėmesio sulaukė (ir, panašu, nuostolių pridarė) kitas svetainėje „4Chan“ paskelbtas pokštas – „Apple“ reklamų stiliaus paveikslėlis, kuriame nurodyta, esą įdiegus operacinę sistemą „iOS 7“ telefonas „iPhone“ taps atsparus vandeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.