Kokias naujienas planuoja „Apple“?

Gandai, kad „Apple“ kažkada atsisakys fizinio „Home“ mygtuko sklandė jau seniai, bet naujausi informacijos nuotėkiai rodo, kad ko gero tai nutiks su naujuoju 10.9 colio įstrižainės „iPad“.

Ar „Apple“ pasiūlys „iPhone Edge“?
Ar „Apple“ pasiūlys „iPhone Edge“?
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 10:21 AM, atnaujinta Apr 16, 2017, 9:42 PM

Fizinio mygtuko atsisakymas reikš, kad į tą patį korpusą galima įmontuoti didesnį ekraną – pavyzdžiui tokį, kokį dabar turi 9.7“ „iPad Pro“. O dalį „Home“ mygtuko funkcijų, kaip kad atrakinimą pagal piršto atspaudą, galima perkelti po stiklu telefono apačioje – kaip tai daro kai kurie kiti gamintojai.

Taip pat kalbama, kad naujasis „iPad“ bus ir storesnis – 7,5 mm pločio, kaip ir originalusis „iPad“, pasirodęs 2013-aisiais. Manoma, kad įrenginys storinamas tam, kad į jį planuojama montuoti talpesnį akumuliatorių, o taip pat – ekrano technologiją, palaikančią „Apple Pencil“ pieštuką.

Kita naujiena – gali būti, kad būsimasis „iPhone“ turės tokį patį išlenktą ekraną, kokį dabar turi „Samsung“ „Edge“ serijos gaminiai – apie tai ekspertai spėja iš šalutinių duomenų apie „Apple“ reikalaujamus šviesesnius ir plonesnius ekranus su didesne rezoliucija, nei pas konkurentus „Samsung“.

Nors turint omenyje, kad „Apple“ gali dirbti ir prie dešimties dizaino prototipų, iš kurių gal tik vienas ar pora galiausiai pasieks parduotuvių lentynas, toks „iPhone Edge“ gali ir išvis nepasirodyti.

Kol kas kalbama, kad 2017-aisiais pasirodysiantis „iPhone“ bus dviejų dydžių: du 5.5 colio įstrižainės modeliai ir vienas – 4.5 colio. Dar spėjama, kad didesniosios versijos gali turėti dvigubas kameras.

Parengta pagal „The Wall Street Journal“ ir „The Verge“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.