Lietuviams dėl naujų „iPhone Xs“ palapinių statyti nereikės

„Telia“ penktadienį pradeda naujųjų „Apple“ flagmanų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ išankstinius užsakymus, o pirmuosius telefonus iš pakuočių lietuviai galės lukštenti lygiai po savaitės, rugsėjo 28-ąją.

 „Telia“ penktadienį pradeda naujųjų „Apple“ flagmanų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ išankstinius užsakymus, o pirmuosius telefonus iš pakuočių lietuviai galės lukštenti lygiai po savaitės, rugsėjo 28-ąją.<br> AFP / Scanpix nuotr.
 „Telia“ penktadienį pradeda naujųjų „Apple“ flagmanų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ išankstinius užsakymus, o pirmuosius telefonus iš pakuočių lietuviai galės lukštenti lygiai po savaitės, rugsėjo 28-ąją.<br> AFP / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2018, 6:16 AM, atnaujinta Sep 21, 2018, 10:59 AM

„Kaip ilgamečiai ir patikimi „iPhone“ partneriai paruošėme gausų naujųjų „obuolių“ derlių. Pirmenybę teiksime telefonus iš anksto internetu užsisakiusiems žmonėms, tad ištikimiausiems „iPhone“ gerbėjams Lietuvoje palapinių pakuoti nereikės – telefonus juos pristatysime tiesiai į namus ar biurus“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovas Justas Paškevičius.

Tiems, kurie nori pabūti su bendraminčiais ir kuriems maloniau telefoną gauti iš pardavėjo, o ne kurjerio, rankų, dešimtus metus oficialiai „iPhone“ Lietuvoje prekiaujanti „Telia“ taip pat turės ką pasiūlyti. Ateinantį penktadienį šių telefonų bus galima rasti „Telia“ salonuose Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“. Visgi, prekybos pradžioje visame pasaulyje šių telefonų pasiūla yra ribota, todėl telefonus galės įsigyti anksčiau atėję žmonės. Visi trys didieji Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos „Akropoliuose“ esantys „Telia“ salonai dirbs nuo 8 val. ryto.

5,8 colio įstrižainės berėmį OLED ekraną turintis „iPhone Xs“ telefonas su 64 GB talpos atmintine Lietuvoje kainuos 1179 eurus, su 256 GB atmintine – 1349 eurus, o didžiausią 512 GB vidinę atmintį turintis toks telefonas atsieis 1579 eurus.

Didesnis, 6,5 colio įstrižainės „iPhone Xs Max“ telefonas su 64 GB atmintine kainuos 1279 eurus, su 256 GB atmintine – 1449 eurus, o 512 GB modelis bus parduodamas už 1679 eurus.

Abu šie telefonai turi plieninį korpusą ir dėl visą priekinę korpuso dalį užimančio ekrano buvo atsisakyta „Namų“ mygtuko, taigi jų atrakinimui naudojama veido atpažinimo technologija „Face ID“.

Kaip ir ankstesni modeliai, šie „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ yra atsparūs vandeniui ir dulkėms (IP68 atsparumo sertifikatas), jų baterijas galima įkrauti belaidžiu būdu (Qi standartas). Sparčiu įrenginių veikimu rūpinasi naujos kartos „A12 Bionic“ mikroschema. Fotografijos mylėtojų poreikius tenkins dviguba 12 MP raiškos galinė kamera su išmaniuoju HDR režimu ir „Bokeh“ efekto ryškumo nustatymo galimybe.

Dar vieno praėjusią savaitę „Apple“ pristatyto telefono, „iPhone Xr“, išankstiniai užsakymai Lietuvoje bus priimami nuo spalio 19 dienos. Svarbiausi skirtumai – 6,1 colio įstrižainės berėmis LCD ekranas, aliuminio korpusas, jo atsparumas aplinkos poveikiui šiek tiek prastesnis (IP67), taip pat galinėje dalyje yra ne dviguba, o vienguba 12 MP raiškos kamera.

Lietuvoje „iPhone Xr“ su 64 GB talpos atmintine kainuos 879 eurus, su 128 GB – 939 eurus, o su 256 GB – 1049 eurus.

Lietuvoje „Apple“ telefonais pradėta prekiauti 2008-aisiais, kai tuometinė „Omnitel“ (dabar – „Telia“) tapo pirmąja oficialia „Apple iPhone“ produkcijos platintoja šalyje ir pasiūlė įsigyti „iPhone 3G“ modelius. Šiuo metu Lietuvoje „iPhone“ telefonai sudaro daugiau negu dešimtadalį išmaniųjų telefonų rinkos, rodo tyrimų bendrovės GFK duomenys. Tiesa, „Telia“ tinkle „iPhone“ dalis tarp visų išmaniųjų yra dukart didesnė ir siekia apie penktadalį visų mobiliųjų įrenginių.

Taip pat ir „Tele2“

Technologijų kompanija „Tele2“ skelbia, kad nuo šiandien taip pat priima naujausių „Apple“ flagmanų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ užsakymus. Laukiančiųjų sąrašą operatorius pradėjo sudarinėti jau praėjusią savaitę.

„Patirtis rodo, kad naujausi šio gamintojo išmanieji mūsų klientų tarpe yra ypač laukiami. Šįkart norinčius juos įsigyti pirmiesiems registruoti pradėjome iš anksto ir jau pirmomis dienomis sulaukėme šimtų užklausų“, – sakė „Tele2“ generalinis direktorius Petras Masiulis.

Ketinantys įsigyti naujuosius flagmanus, savo užsakymą nuo šiandien gali pateikti interneto parduotuvėje www.tele2.lt. Telefonus įsigyti bus galima jau nuo rugsėjo 28 d., tačiau pasiūla prekybos pradžioje būna ribota, todėl juos rekomenduojama užsisakyti iš anksto.

Nuo savo pirmtako „iPhone X“ naujieji flagmanai skiriasi atsparesniu aukso spalvos korpusu, didesne vidine atmintimi (ji sieks net iki 512 GB) ir padidėjusia sparta dėl atnaujintų „A12 Bionic“ procesorių. Be to, „iPhone XS Max“ yra ir didžiausias kada nors „Apple“ pagamintas telefonas – jo įstrižainė siekia net 6,5 colių.

Rugsėjo viduryje buvo pristatytas ir trečiasis „Apple“ išmanusis – „iPhone Xr“. Nuo kitų dviejų flagmanų jis skiriasi paprastesnės technologijos LCD ekranu. Jo įstrižainė sudaro 6,1 colio, o išmaniojo korpusas yra pagamintas ne iš plieno, bet iš aliuminio lydinio. Tiesa, šio telefono spalvų gama – gerokai platesnė nei kitų naujųjų modelių. „iPhone XR“ prekybą operatorius pradės nuo spalio 26 d.

„Tele2“ – oficialus „Apple“ atstovas Baltijos šalyse. Operatorius pagal gamintojo rekomendacijas specialiai jų įrenginiams pritaikė ir savo tinklą.

„iPhone“ – vienas populiariausių telefonų visame pasaulyje. Vien per trečiąjį 2018 metų ketvirtį visame pasaulyje buvo parduota daugiau nei 41 mln. „Apple“ išmaniųjų telefonų.

Ir „Bitė“

Laikyti savo rankose „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ lygiai po savaitės – rugsėjo 28 d. galės ir “Bitės“ klientai. Tuo metu trečiąjį šiemet pristatytą telefoną – „iPhone Xr“ – užsisakyti galima bus nuo spalio 19 d.

„Naujieji „iPhone“ telefonai, tradiciškai, jau po oficialaus paskelbimo sukėlė nemažą susidomėjimo bangą. Pirkėjai teiraujasi, domisi dėl įsigijimo bei naujovių pačiuose telefonuose. Mūsų klientai jau gali užsisakyti naujuosius telefonus ir gauti juos kitą penktadienį. Taip pat kilus klausimams ar norint perkelti informaciją iš senojo telefono, tą nemokamai salone padės padaryti specialiai apmokyti „Bitės“ „Profai“, – sako „Bitė Lietuva“ rinkodaros vadovas Arūnas Mickevičius.

5,8 colio įstrižainės telefonas „iPhone Xs“, turintis berėmį OLED ekraną, bus prieinamas su 64 GB talpos vidine atmintimi ir kainuos 1179 eurus, 256 GB vidinės atminties telefonas kainuos 1349 eurus, o didžiausios, 512 GB vidinės atminties – 1579 eurus.

6,5 colio įstrižainės „iPhone Xs Max“ telefonas taip pat turės tris kainas: 64 GB vidinės atminties telefonas kainuos 1279 eurus, 256 GB versija – 1449 eurus, o 512 GB vidinės atminties turintis telefonas bus parduodamas už 1679 eurus.

Užsisakyti telefonus lietuviai gali bendrovės internetinėje svetainėje.

Abu „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ telefonai turi plieninį korpusą, telefono atrakinimui nuo šiol naudojama veido atpažinimo technologija „Face ID“, o dėl visą priekinę korpuso dalį užimančio ekrano atsisakyta legendinio „Namų“ mygtuko. Telefonuose yra dviguba 12 MP raiškos galinė kamera su išmaniuoju HDR režimu ir „Bokeh“ efekto ryškumo nustatymo galimybe.

Naujuosius „iPhone“ telefonus įsigijus „Bitės“ salonuose, jie taip pat veiks ir su „Apple“ paslauga verslui „Apple Business Manager“. Naudojantis šia paslaugą, „Apple“ telefonus galima valdyti per mobilių įrenginių valdymo sprendimus (MDM), skirtus visų įmonės mobilių įrenginių palaikymui ir valdymui vienoje aplinkoje. Šie sprendimai leidžia saugiu kanalu pasiekti vidines organizacijų sistemas, nuotoliniu būdu įdiegti bei valdyti įrenginių programinę įrangą ar užtikrinti pačių įrenginių ir jose talpinamos informacijos saugumą.

„Bitė Lietuva“ taip pat yra oficialus „Apple“ atstovas Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?