Paskelbė „Samsung S10“ kainas ir modelius Lietuvoje

Šiandien San Franciske (JAV) buvo pristatyta naujųjų „Samsung“ flagmanų „Galaxy S10“ serija. Išmanieji atrodo tikrai įspūdingai ir daugelis technologijų fanų nekantrauja išbandyti naujuosius telefonus. Nuo naujienų neatsilieka ir Lietuvos operatoriai, kurie jau pradeda prekybą naujaisiais telefonais.

Priklausomai nuo konkretaus modelio, šis operatorius telefonus siūlo baltos, juodos, žalios arba keramikinės baltos ar juodos spalvos telefonus. <br>Scanpix nuotr. 
Priklausomai nuo konkretaus modelio, šis operatorius telefonus siūlo baltos, juodos, žalios arba keramikinės baltos ar juodos spalvos telefonus. <br>Scanpix nuotr. 
Pasirinkę „Galaxy S10“ arba „Galaxy S10+“ taip pat gaus ir „Galaxy Buds“ ausines. <br>Scanpix nuotr.  
Pasirinkę „Galaxy S10“ arba „Galaxy S10+“ taip pat gaus ir „Galaxy Buds“ ausines. <br>Scanpix nuotr.  
Bus galima įsigyti blizgų stiklo korpusą turinčius juodus, baltus ir žalius telefonus <br>Scanpix nuotr.  
Bus galima įsigyti blizgų stiklo korpusą turinčius juodus, baltus ir žalius telefonus <br>Scanpix nuotr.  
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 20, 2019, 7:59 PM, atnaujinta Feb 20, 2019, 10:07 PM

Štai „Bitės“ internetinėje svetainėje jau galima užsisakyti naujuosius „Galaxy S10“ serijos telefonus. Žinoma, jų reikės šiek tiek palaukti – pirmieji užsisakę juos gaus kovo 4 dieną, bet tuo pačiu iš šio operatoriaus gaus ir šešis mėnesius nemokamų mobiliojo interneto duomenų ne tik naujam, bet ir jau turimam paslaugų planui. Tie, kurie nuspręs įsigyti „Galaxy S10“ arba „Galaxy S10+“ modelius taip pat nemokamai gaus ir dar vieną naujieną – šiandien kartu su išmaniaisiais pristatytas „Samsung“ belaides ausines „Galaxy Buds“.

„Bitė“ naująjį 128 GB vidinės atminties „Samsung Galaxy S10e“ siūlo už 759 eurus, 128 GB „Samsung Galaxy S10“ – už 909 eurus arba 512 GB už 1159 eurus. 512 GB „Samsung Galaxy S10+“ galima įsigyti už 1259 eurus, o 1 TB – už 1609 eurus.

Priklausomai nuo konkretaus modelio, šis operatorius telefonus siūlo baltos, juodos, žalios arba keramikinės baltos ar juodos spalvos telefonus.

Telia“ klientų rankas naujieji „Samsung S10“ serijos telefonai taip pat pasieks kovo 4 dieną, o salonuose juos įsigyti bus galima nuo kovo 8 dienos.

Šis operatorius „Samsung Galaxy S10e“ Lietuvoje siūlys nuo 759 eurų, „Samsung Galaxy S10“ nuo 909 eurų, o pažangiausią „Samsung Galaxy S10+“ – nuo 1009 eurų. Bet kurį iš šių modelių iš anksto užsisakę žmonės dovanų gaus telefono draudimą vieneriems metams, o pasirinkę „Galaxy S10“ arba „Galaxy S10+“ taip pat gaus ir „Galaxy Buds“ ausines.

Iš „Telia“ operatoriaus telefonus bus galima įsigyti blizgų stiklo korpusą turinčius juodus, baltus ir žalius telefonus su 128 GB vidine atminti (visi modeliai), taip pat 512 GB atminti turinčius juodus ir baltus „Galaxy S10“ modelius su stiklo korpusu bei tokių pačių spalvų dar tvirtesnį keraminį korpusą turinčius „Galaxy S10+“ telefonus su 512 GB arba 1 TB vidine atmintimi.

Registruotis ir iš anksto užsisakyti „Samsung“ flagmanus galima ir iš „Tele2“ operatoriaus. Kiekvienas, iš anksto užsisakęs bet kurį „Galaxy S10“ serijos telefoną kartu su „Tele2“ neribotų pokalbių ir SMS planu nuo 2 GB ir pasirašęs 24 mėn. sutartį, nemokamai gaus 100 GB duomenų, kuriuos visoje Lietuvos teritorijoje galės išnaudoti per 90 dienų.  Ir, žinoma, tie kurie nori „Galaxy S10“ arba „Galaxy S10+“ - papildomai gaus ir „Galaxy Buds“ ausines.

„Tele2“ „Galaxy S10“ siūlo su 128 GB arba 512 GB talpos vidine atmintine, o „Galaxy S10+“ – dar ir su 1 TB atmintine. Kompaktiškesnį modelį „Galaxy S10e“ galima rinktis tik su 128 GB talpos atmintine. Šis operatorius siūlo spindinčios baltos, spindinčios juodos ir spindinčios žalios spalvos telefonus. Norintys įsigyti būtent „Galaxy S10+“ taip pat galės rinktis naujo dizaino baltos arba juodos spalvos išmanųjį su keramikiniu korpusu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.