„Google“ apsižioplino: kai kurie telefonai gauna „Android 11“ atnaujinimą

Visai neseniai buvo skelbiama apie tai, kad „Google“ dėl neramumų anapus Atlanto nukėlė pirmosios bandomosios „Android 11“ operacinės sistemos versijos pristatymą. Ir nors renginys oficialiai nukeltas, tačiau panašu kad kompanijos vadovai atliko ne visus reikiamus darbus.

 Internete pasklido informacija, kad nors „Google“ planuotas renginys nukeltas neapibrėžtam laikotarpiui, tačiau kai kurie „Pixel“ išmanieji telefonai sulaukė netikėto atnaujinimo.
 Internete pasklido informacija, kad nors „Google“ planuotas renginys nukeltas neapibrėžtam laikotarpiui, tačiau kai kurie „Pixel“ išmanieji telefonai sulaukė netikėto atnaujinimo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2020, 2:35 PM

Internete pasklido informacija, kad nors „Google“ planuotas renginys nukeltas neapibrėžtam laikotarpiui, tačiau kai kurie „Pixel“ išmanieji telefonai sulaukė netikėto atnaujinimo. Pagal pirminį planą, „Google“ dar birželio 1 dieną turėjo pateikti programinės įrangos atnaujinimus su „Android 11“ versija – bet atšaukus renginį, turėjo būti atšaukti ir naujiniai. Deja, įvyko kiek kitaip.

Socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė pranešimai, kad kai kurie „Pixel 4“ serijos išmanieji telefonai vis dėlto gavo bandomosios „Android 11“ versijos atnaujinimą. Kol kas išlieka neaišku, kiek žmonių sulaukė šio netikėto atnaujinimo. Neaišku ir tai, ar šis atnaujinimas pasiekė tuos, kurie turėjo savo įrenginiuose „Android 11“ kūrėjams skirtą versiją – ar ir tuos, kurie naudojosi „Android 10“ operacinės sistemos versija.

Kaip bebūtų, „Google“ tikrai neplanavo pateikti šio atnaujinimo jau dabar, kai „Android 11“ pristatymo renginys yra atšauktas. „Twitter“ vartotojas Mishaalis Rahmanas ne tik pranešė apie gautą atnaujinimą, tačiau pasidalino ir informacija apie naujas funkcijas, kurios atkeliavo į jo „Google Pixel 4 XL“ išmanųjį telefoną.

Pranešama apie tai, kad „Android 11“ turės pranešimų burbulų (ang. bubble menu) galimybę, kuri bus skirta įvairiausioms programėlėms. Apie šią funkciją buvo kalbama jau seniai, o ji iš esmės atrodo taip kaip „Facebook Messenger“ siūlomos pokalbių piktogramos. „Google“ naujoje operacinės sistemos versijoje taip pat patobulino patariamų programėlių galimybę – o taip pat naujų galimybių sulaukė ir kai kurios „Pixel“ telefonuose randamos funkcijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.