Sulenkiamą „Galaxy Z Fold2“ išmanųjį telefoną jau galima įsigyti Lietuvoje

Penktadienį Lietuvoje prasideda oficialūs „Samsung“ sulenkiamo išmanaus telefono „Galaxy Z Fold2“ pardavimai. Dėmesio visame pasaulyje ir Lietuvoje sulaukusius įrenginius jau galima įsigyti Lietuvos mobiliųjų operatorių, elektronikos prekių, firminėse „Samsung“ parduotuvėse bei internete.

 Penktadienį Lietuvoje prasideda oficialūs „Samsung“ sulenkiamo išmanaus telefono „Galaxy Z Fold2“ pardavimai.<br> „Samsung“ nuotr.
 Penktadienį Lietuvoje prasideda oficialūs „Samsung“ sulenkiamo išmanaus telefono „Galaxy Z Fold2“ pardavimai.<br> „Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2020, 1:18 PM

Neseniai „Samsung“ atliktas tyrimas parodė, kad net 79 proc. apklaustųjų vienu metu neretai reikia atlikti kelias užduotis, todėl jiems praverstų įrenginys, galintis padėti tai išpildyti. Imtis keleto darbų iš karto su „Galaxy Z Fold2“ padės „Multi-Active Window“, o su patobulinta „Multi-Window Tray“ funkcija tuo pačiu metu bus galima naudotis ir keliomis programėlėmis.

Kūrybiškas požiūris į išmaniojo įrenginio dizainą taip pat davė rezultatų – šio telefono savininkai galės naudotis dideliu atlenktu pagrindiniu 7,6 colių ekranu, kurį sulenkus išorinėje dalyje bus galima naudotis ir mažesniu – 6,2 colių įstrižainės – ekranu. Taip sulenktas telefonas iš mažo planšetinio kompiuterio pavirsta į kompaktiškesnį įrenginį, patogiai telpantį į švarko ar kelnių kišenę. Tokiu būdu išsprendžiama apklausose išryškėjusi dilema, kai – 64 proc. respondentų pripažino, norintys didelio ekrano, bet tuo pačiu įrenginio, kuris neužimtų daug vietos.

„Galaxy Z Fold2“ integruotas „Flex“ režimas ir programų tęstinumas vartotojams leis patogiai įvairiomis programomis naudotis abiejuose ekranuose. Sulenkus ir atlenkus šį telefoną, visos atidarytos programos automatiškai pereis į kitą ekraną.

Pagrindinis telefono ekranas turi „Ultra Thin Glass“ technologijos ekraną, kuriame integruotos paslėptos lanksčios jungtys su „CAM“ mechanizmu. Ties sulenkimu jis turi mechanizmo valymo struktūrą, kuri neleidžia patekti dulkėms ir kitiems nešvarumams. Tokia technologija pirmą kartą buvo integruota „Galaxy Z Flip“ sulenkiamame telefone, tačiau naujame išmaniajame ši sistema patobulinta taip, kad užima mažiau vietos.

„Galaxy Z Fold2“ integruota 4500 mAh visą dieną neišsikraunanti baterija ir itin greito įkrovimo funkciją. Išmaniajame taip pat yra įdiegta „Samsung DeX“ ir „UWB“ technologijos. Pastaroji leidžia įvairiais dokumentais tarp skirtingų įrenginių dalintis itin greitai ir paprastai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.