„OnePlus“ ir „Hasselblad“ užmezga ilgalaikę partnerystę

Pirmadienį pasaulinis technologijų prekės ženklas „OnePlus“ oficialiai paskelbė trejų metų partnerystę su legendiniu kamerų gamintoju „Hasselblad“, siekdamas kartu sukurti naujos kartos išmaniųjų telefonų kamerų sistemas būsimiems „OnePlus“ aukščiausios klasės įrenginiams. Abi kompanijos jau bendradarbiavo dėl atnaujintos kamerų sistemos – „Hasselblad Camera for Mobile“ – naujajai „OnePlus 9“ serijai, kuri bus pristatyta visam pasauliui kovo 23 d.

Abi kompanijos jau bendradarbiavo dėl atnaujintos kamerų sistemos – „Hasselblad Camera for Mobile“ – naujajai „OnePlus 9“ serijai, kuri bus pristatyta visam pasauliui kovo 23 d.
Abi kompanijos jau bendradarbiavo dėl atnaujintos kamerų sistemos – „Hasselblad Camera for Mobile“ – naujajai „OnePlus 9“ serijai, kuri bus pristatyta visam pasauliui kovo 23 d.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2021, 12:55 PM, atnaujinta Mar 8, 2021, 12:59 PM

Be to, telefonų gamintojas paskelbė apie savo planus per ateinančius trejus metus investuoti daugiau nei 150 milijonų JAV dolerių, kad toliau plėtotų savo mobiliųjų vaizdų kūrimo galimybes ir toliau siektų geriausios patirties su išmaniųjų telefonų kameromis vartotojams.

„Hasselblad“ kamera mobiliesiems

Per 80 metų „Hasselblad“ pirmavo aukštos kokybės kamerų technologijoje ir tapo pripažinta pasaulio skaitmeninių vidutinio formato kamerų ir objektyvų lydere. Jų produktai yra žinomi dėl vaizdo kokybės, skandinaviško dizaino ir tikslios mechanikos, kurie pelnė geriausių pasaulio fotografų pasitikėjimą ir užfiksavo žymiausius pasaulio vaizdus – įskaitant pirmuosius žmogaus žingsnius mėnulyje.

Dabar, glaudžiai bendradarbiaudami mokslinių tyrimų ir plėtros srityje, „OnePlus“ ir „Hasselblad“ dirbs kartu.

Per ateinančius trejus metus partnerystė nuolat plėsis, pradedant programinės įrangos patobulinimais, įskaitant spalvų derinimą ir jutiklių kalibravimą, ir ateityje dimensijų išplėtimą. Abi šalys kartu nustatys mobiliųjų kamerų technologinius standartus ir plėtos novatoriškas vaizdo technologijas, toliau tobulindamos „Hasselblad Camera for Mobile“. Abi bendrovės yra įsipareigojusios suteikti tiesioginę naudą „OnePlus“ naudotojams, tuo pačiu nuolat bendradarbiaudamos ir toliau ilgainiui gerindamos naudotojo patirtį ir kokybę.

Pirmasis ir techniškai sudėtingiausias šio bendradarbiavimo rezultatas yra pažangus spalvų kalibravimas. Šis naujasis spalvų sprendimas – per kelis mėnesius atlikto išsamaus tyrimo rezultatas –– suteikti nuotraukoms, darytoms „OnePlus“ kameromis, natūralesnes ir tikresnes spalvas. Tai taip pat bus naujas „OnePlus“ spalvų kalibravimo standartas būsimoms išmaniųjų telefonų kameroms.

Naujasis „Hasselblad Pro Mode“ pirmą kartą suteikia „Hasselblad“ klasėje aukščiausio lygio jutiklių kalibravimą išmaniajame telefone, kurio rezultatas yra neįtikėtinai tiksli ir natūrali spalva, kas yra tvirtas vėlesnėms nuotraukų korekcijoms. „Hasselblad Pro Mode“ buvo atnaujinta nauja naudotojo sąsaja, pagrįsta „Hasselblad“ vaizdo apdorojimo programine įranga, kad naudotojai gautų autentišką „Hasselblad“ vaizdą. Tai taip pat leidžia profesionaliems fotografams neprilygstamai tikslinti savo nuotraukas, suteikiant galimybę koreguoti ISO, fokusavimą, ekspozicijos laiką, baltos spalvos balansą ir dar daugiau. Naudotojai taip pat gali naudoti 12 bitų RAW formatą, kad gautų dar sodresnes spalvas ir didesnį dinaminį diapazoną.

150 mln. JAV dolerių strateginė investicija

Be to, kad „OnePlus“ kartu su „Hasselblad“ kartu plėtoja būsimus „OnePlus“ išmaniuosius telefonus, „OnePlus“ taip pat imasi trejų metų strategijos, kad dar labiau sustiprintų savo kameros galimybes. Ši daugialypė investicija bus skirta daugybei sričių, kuriomis siekiama pagerinti „OnePlus“ galimybes pristatyti aukščiausios kokybės pažangiausias kamerų technologijas savo naudotojams, įskaitant, bet neapsiribojant:

  • Toliau plėtojamos keturios pagrindinės tyrimų ir plėtros laboratorijos visame pasaulyje, įskaitant dvi naujoviškas vaizdo laboratorijas, įsikūrusias JAV ir Japonijoje.
  • Naujos išmaniųjų telefonų vaizdo technologijos sritys būsimoms „OnePlus“ kamerų sistemoms, tokios kaip panoraminė kamera su 140 laipsnių matymo lauku, „T-lens“ technologija, skirta žaibiškam fokusavimui priekinėje kameroje ir laisvos formos objektyvas pirmą kartą bus pristatytas „OnePlus 9“ serijoje – tai praktiškai pašalina kraštinių iškraipymą itin plačiose nuotraukose.

„Šiandien minima žymiausia „OnePlus“ kamerų diena – ir dar svarbiau – „OnePlus“ naudotojų visame pasaulyje. Turėdami ilgalaikį įsipareigojimą investuoti į pažangesnes mokslinių tyrimų ir plėtros bei pažangiausias vaizdo technologijas, tikimės tvirtai įsitvirtinti kaip nauji mobiliosios fotografijos lyderiai“, – tvirtino Kinder Liu, „OnePlus“ generalinis direktorius ir tyrimų bei plėtros vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.