„Samsung“ tęsia šių metų premjeras: pristatė nebrangius išmaniuosius

„Samsung“ trečiadienį pristatė tris naujus „Galaxy A“ serijos išmaniuosius telefonus – „Galaxy A52“, „A52 5G“ ir „A72“.

 „Samsung“ trečiadienį pristatė tris naujus „Galaxy A“ serijos išmaniuosius telefonus – „Galaxy A52“, „A52 5G“ ir „A72“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ trečiadienį pristatė tris naujus „Galaxy A“ serijos išmaniuosius telefonus – „Galaxy A52“, „A52 5G“ ir „A72“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ trečiadienį pristatė „Galaxy A52“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ trečiadienį pristatė „Galaxy A52“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ trečiadienį pristatė „A72“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ trečiadienį pristatė „A72“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ trečiadienį pristatė „A72“.<br> „Samsung“ nuotr.
 „Samsung“ trečiadienį pristatė „A72“.<br> „Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 17, 2021, 4:29 PM

Dėmesys nuotraukoms

Vienas didžiausių naujosios „Galaxy A“ serijos privalumų – patobulinta kamerų sistema. Pagrindinio jutiklio raiška yra 64 MP, o „4K Video Snap“ funkcija padės norimus 4K rai6kos vaizdo įrašų momentus lengvai išsaugoti aukštos kokybės 8 MP nuotraukos formate. Scenos optimizavimo funkcija, pasitelkdama dirbtinį intelektą, automatiškai parinks optimalius fotografavimo nustatymus 30 nuotraukų kategorijų – tokių kaip maistas, kraštovaizdžiai ir naminiai gyvūnai.

Optinio vaizdo stabilizavimo funkcija užtikrina, kad užfiksuotos nuotraukos ar vaizdo įrašai bus ryškūs ir nesusilieję – nesvarbu, ar filmuojamas šokis, ar bandoma įamžinti triuką su riedlente. Tamsoje vaizdo kokybę pagerinti padės kameros naktinis režimas, kuris, naudodamas kelių kadrų apdorojimą, padės išgauti šviesią ir ryškią nuotrauką.

Turiniui stiliaus bei unikalumo suteiks „AR Emoji“ bei „Mano filtro“ funkcijos. Taip pat, įjungus „Fun Mode“ režimą, gamyklinėje kameros aplikacijoje fiksuojamiems vaizdams galima pritaikyti „Snapchat“ papildytos realybės efektus.

Ekranas ir atnaujintas dizainas

Naujųjų „Galaxy A“ telefonų „Super AMOLED“ ekranai tapo šviesesni ir sklandesni. „Galaxy A52 5G“ turi 120Hz atsinaujinimo dažnį, o „Galaxy A52“ bei „A72“ – 90Hz.

Didesnis 800 nitų šviesumas suteiks galimybę įrenginiu komfortiškai naudotis atviroje erdvėje, o „Eye Care“ sertifikatas žada užtikrinti draugiškumą akims. Prie išmaniojo naudojimo įpročių prisitaikanti ir pagal tai automatiškai matricos spalvų temperatūrą parenkanti „Eye Comfort Shield“ funkcija turėtų sumažinti akių nuovargį.

Patobulinę naujųjų „Galaxy A“ serijos modelių ekranus, gamintojai skyrė dėmesio ir korpusų atnaujinimams. Pranešime spaudai teigiama, kad aptakesnės briaunos, minimalistinis kamerų modulis bei kiti dizaino sprendimai padėjo pagerinti įrenginių ergonomiką ir praktiškumą.

Platesnės galimybės

„Galaxy A52“, „A52 5G“ ir „A72“ yra atsparesni vandeniui ir dulkėms – tai liudija turimas IP67 sertifikatas. Vartotojų duomenų saugumu rūpinasi „Samsung Knox“ sistema, realiu laiku sauganti telefone esančią asmeninę informaciją nuo vagystės.

„Galaxy A52 5G“ taip pat siūlo galimybę pasinaudoti 5G ryšiu. Prie sklandesnio bei greitesnio naujųjų modelių veikimo prisideda ir „One UI 3“ vartotojo sąsaja.

„Galaxy A52“, „A52 5G“ ir „A72“ taip pat pasižymi įvairiomis anksčiau tik „premium“ klasei priskiriamomis savybėmis: tokiomis kaip stereo garsiakalbiais ar iki 1 TB talpos kortele išplečiama vidine atmintimi. „Galaxy A52“ aprūpintas 4500 mAh, o „Galaxy A72“ – 5000 mAh talpos baterijomis, kurios, teigiama, be įkrovimo gali tarnauti dvi dienas.

Integracija su „Galaxy“

Naujosios „Galaxy A“ serijos naudojimo patirtį gerina sujungimas su kitais įrenginiais, įskaitant „Galaxy Buds Pro“, „Galaxy SmartTag“ ir „Galaxy Tab“ – bei naujos galimybės „Galaxy“ ekosistemoje. „SmartThings“ paslauga leidžia telefonu valdyti daugelį namų aplinkoje esančių įrenginių, o „SmartThings Find“ gali padėti surasti pamestus suporuotus prietaisus ir kasdienius daiktus – prie pastarųjų pritvirtinus išmanųjį sekiklį „Galaxy SmartTag“ .

Prieš pasidalinant nuotrauka socialiniuose tinkluose, ją akimirksniu išsiųsti galima šalia esantiems ir „Galaxy“ įrenginius naudojantiems vartotojams, pasinaudojant „Quick Share“ funkcija, netaikančia failo dydžio apribojimų. „Private Share“ taip pat suteiks galimybę vienu paspaudimu – net ir jau pasidalinus nuotraukomis ar filmuota medžiaga – pasirinkti, kokie vartotojai gali visa tai matyti.

„Galaxy A52“, „A52 5G“ ir „A72“ vartotojai galės pasirinkti iš keturių įrenginių spalvų: violetinės, juodos, mėlynos ir baltos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.